Trondheim – igjen…

30.08.2017 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerengas fotballjenter møter Trondheims Ørn i cupen på Ørn Arena ved Lade. Det er kvartfinale og Vålerenga bør ha en god mulighet til å gå videre til semifinale. Det er et vålerengalag som er i form nå i starten av høstsesongen og som jakter både cupfinale og medalje i toppserien. Det blir den fjerde cupkampen Vålerenga spiller i Trondheim i år – det bør også bli den fjerde seieren.

Vålerenga har tre strake seiere etter sommerferien, mens Ørn har to seiere og én uavgjort. Vålerenga passerte Ørn i toppserien i forrige serierunde og har ett poengs forsprang med én kamp mindre spilt. Da laga møttes i Trondheim i serien i mai, så endte kampen 2 – 2. Ørn tok ledelsen ved Cesilie Andreassen før Maren Hauge snudde kampen med to mål på to minutter et kvarter ut i andre omgang. Dessverre kom Ørn tilbake ved innbytter Rakel Engesvik og det blei poengdeling.

 

Vi forventer oss et kampbilde der Vålerenga har ballen mest, mens Ørn vil være giftige på overganger. Vålerenga stiller med en sterk tropp, men mangler Camilla Kur Larsen og og Celin Bizet Ildhusøy; men begge hadde nok uansett starta på benken i dag. Kine Fløtre, som scora hattrick på nitten minutter i forrige rekurttkamp er med i troppen og starter på benken i dag. Hu kan bli den tredje femtenåringen som debuterer for Vålerengas a-lag denne sesongen.

 

Vi tror Vålerenga starter med følgende lag:

Michelle Betos

Theresa Nielsen – Jennie Nordin – Ingrid Søndenå – Ellen Wang

Aivi Luik

Stephanie Verdoia – Gunnhildur Yrsa Jónsdóttir

Maren Hauge – Elise Krieghoff – Anne Lise Olsen

Benk: Josefine Ervik, Frida Lyshoel, Emilie Libakken Østerås, Kine Fløtre og Synne Sofie Christiansen.

 

Kampen streames av Klanens Webradio og kan sees på her.

 

Landslag

Norges G18-landslag med Christian Dahle Borchgrevink i spissen spiller treningskamp mot Østerrike på Sandefjord Storstadion i kveld. I tillegg har det kommi uttak på G15-landslaget som møter Sverige i midten av september og der er både Trygve Aarstad og Fredrik Oppegård tatt ut.

 

Cupen herrer

Kampen er endelig beramma og spilles onsdag 20. september klokka 20:15 i Vålerenga kultur- og idrettspark. Kampen sendes også på NRK 1.

 

Vålerenga i dag:

18:00 Fotball: Trondheims-Ørn – Vålerenga Damer, NM Kvartfinalen, Ørn Arena

18:15 Fotball: Norge G18 – Østerrike, Treningskamp, Sandefjord Storstadion