Landslagsback til Strømmen

14.07.2017 av under Gjetord | 1 kommentar

Vålerengas meget talentfulle høyreback Mathusan Sandrakumar var i dag ikke på Valle, men på trening med nærmeste OBOS-ligaklubb, Strømmen. Det er ingen stor dramatikk i dette, for Sandrakumar skal hverken gis bort eller selges, men på utlån for å komme tilbake som en fullblods eliteserieback neste sesong. Sandrakumar er sisteårs junior, men har kontrakt ut sitt andre seniorår – altså 2019.

Mathusan Sandrakumar i aksjon på Vallefeltet. Foto: VIF-Fotball.

 

Sandrakumar starta fotballkarrieren sin i Grei, men tok turen til Vålerenga allerede i 2010 og har spilt på alle aldersbestemte landslag. Han er en meget anvendelig spiller. Undertegnede har sett ham i alle posisjoner det er mulig å spille i – uten å stå i mål; men det er altså som back Vålerenga ønsker å bruke ham mest. I NM-finalen for G19 i fjor spilte han dog midtstopper.

 

Strømmen får en meget spennende spiller på lån; en offensiv back som kan finte ut den mest solide back med sine herlige piruetter og kan bli et angrepsvåpen som løfter Strømmen det siste hakket opp i opprykkskampen. Strømmen er vår nærmeste allierte og klubben som vi lånte ut Markus Nakkim til i fjor. Dette tror vi blir et meget viktig utlån for Sandrakumar som vi tror og håper at skal bli en av Vålerengas framtidige stjerner.

 

Nummer 12

Sotahjørnet fikk æren av å være med på Klanens befaring på stadion i dag. Det er en viktig befaring for svært mange viktige avgjørelser skulle tas angående både puben og ikke minst «Børst & Ball» som går av stabelen mellom åpningskampene på ny stadion. Og det begynner virkelig å ta form på stadion nå og både innen- og utendørs får man følelsen av hvordan det kommer til å se ut når alt står ferdig.

 

Puben har fått en daglig leder, Jeanette Pedersen, og hu gjorde umiddelbart et godt inntrykk. Hu får ansvar for en ny stadion med plass til søtti gjester innendørs og en fast uteserving på hele 180 kvadratmeter. Hele sulamitten ligger på den solfylte sida av Vålerengas Stadion og det er fare for at Klanen i framtida kommer til å framstå som like solbrune utvendig som innvendig – det må være én av Oslos største og mest solfylte uteserveringer.

 

For de som ikke tåler sol, men liker sport, så er det ingen bekymringer i vente. Den nye puben får hele fjorten TV-skjermer, så det er ingen fare for at du skal gå glipp av noe som helst av sport. Det blir matservering og muligheter for å få et godt måltid både lunsj og middag.

 

Børst & Ball

Vi kommer ikke utenom Klanens festival «Børst & ball» som starter på torget rett etter at Vålerengas damelag har knust Kolbotn i åpningskampen på den nye stadion. I dag falt avgjørelsen på hvor scenen skal settes opp og hvordan de skal sørge for beskyttelse mot et eventuelt regnvær. På Sotahjørnet gleder vi oss veldig til dette og tror det blir helt usannsynlig morsomt.

 

At Islandsgate, som nettopp har gitt ut nytt album, er ett av banda som allerede er klare er nok ingen overraskelse for de fleste. Bjølsen Valsemølle er et av de andre banda som er med. Vi siterer Trond Ingebrigtsen på at Bjølsen Valsemølle aldri har vært bedre enn de er nå. Gamlekara med flest klassikere i vålerengamiljøet blir stadig bedre rockere.

 

Unge hip-hoppere får også sitt. Herreløse kommer med ny skive og er booka og ikke minst Gatas Parlament er klare. De har lovet en helt ny vålerengalåt til «Børst & Ball». Dette blir så jævlig bra!

 

  1. […] er lånt ut resten av sesongen, som vi har skrivi om her før. Han har lite konkurranse om høyrebackplassen og regnes med å spille fast i […]