Grindheim og «Moa» ute mot Haugesund

06.04.2017 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Christian Grindheim og Mohammed Abdellaoue var meldt inn i troppen da Vålerenga i går storslått annonserte sin flotte tur mot vestlandet og en dritdårlig gressmatte på Haugesund Stadion. Ett lag som led av et ekstremt tafatt forsvarsspill i serieåpninga og hvis de ikke har retta opp det så skal Vålerenga feie over dem; men ryktene svirrer. Er kanskje ikke Grindheim og «Moa» med allikevel?

Vi var i himmelen i går, men kom fort ned på gressmatta igjen. Foto: Bjørn Delebekk.

 

Det er et litt skummelt twitterrykte, særlig siden det er Jonas Bergh-Johnsen som har satt det ut. Vi tror liksom ikke at Eurosport Norge ville finne på å slenge ut falske rykter om at to av de største profilene på Vålerenga kanskje ikke spiller en kamp hvis det ikke er riktig – for mangelen på profiler kan jo rett og slett få negative følger for seertallet dems.

 

 

Vi har fått bekrefta at begge to er i Oslo og det er en skikkelig smekk på pungen og det gjør det særdeles spennende hvem som starter i kveld. Vi tror de fem bakre er ganske så bankers. Midtbanen likeså, men framover er det litt annerledes. Dyttes Henrik Kjelsrud Johansen inn som «Moas» erstatter med samme gjeng – altså Simen Juklerød og Bård Finne på vingene eller er det kanskje finne som går inn sentralt og Magnus Retsius Grødem eller Rasmus Lindkvist som kommer inn på venstrekanten?

 

Det gjelder å holde nullen. Kun Rosenborg har klart det på de to første serierundene, men Vålerenga kan følge opp i kveld. Holdes nullen er det grei skuring å score et mål og vinne kampen – ellers frykter vi for et uavgjortresultat. Det er ingen nye inn i troppen for Grindheim og «Moa» siden bruttotroppen var på tyve mann, to mer enn det er lov å starte med. Vi gjetter på følgende startellever:

Marcus Sandberg

Robert Lundström – Jonatan Tollås Nation – Markus Nakkim – Ivan Näsberg

Abdisalam Ibrahim – Herman Stengel

Ghayas Zahid

Simen Juklerød – Bård Finne – Magnus Retsius Grødem

 

Serieåpning

Vålerengas nystarta satsingslag for jenter 19 serieåpner i kveld på Valle. Motstander er Oppsal som har hatt ganske så gode J19-lag de siste åra. En bra test for hvor de står, sjøl om laget besto den virkelige testen med cupkampen mot Kolbotn med glans.

 

Toppserien

Vi har starta Sotalupa for Toppserien og har i løpet av de siste to dagene tatt for oss de to første i alfabetet, nemlig Arna-Bjørnar og Avaldsnes. Det vil komme en ny presentasjon hver dag og til slutt vil det være et fullstendig tabelltips. I utgangspunktet var dette egentlig noe som skulle bli en times lang presentasjon på Klanens Webradio, men prosjektet falt i fisk da én av to eksperter ikke kunne stille. Derfor kommer den ene ekspertens meninger skriftlig i dette foraet i stedet. Det er vel verdt å lese både for deg som følger toppserien eller liker å gamble. Her kan du nemlig snike til deg en god del informasjon som hverken sporsdirektører i toppserieklubbene eller bookmakerne ikke sitter inne med.

 

Vålerenga i dag:

19:00 Fotball: Haugesund – Vålerenga Herrer, Elite    Serien, Haugesund Stadion

20:15 Fotball: Vålerenga J19 – Oppsal, 1. divisjon, Valle kunstgress 2