Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Heisann Montebello!

07.02.2011 av under Vålerenga | 8 kommentater

Ja, du leste korrekt. Det blir fortsatt laget aftenssendinger der de viktige sakene som omhandler mennesker mellom Ullern og Smestad blir tatt opp. Det handler om de viktige verdensproblemene som helseskader ved løvbrenning, innkjøpsordning for svenske tremeters kakkelovner med messingluke oig katalysatorkammer, oig ikke minst varmekabler på turstiene så ikke setterne får ising mellom potene. Etter Jacob Winche-Lanches bortgang er det nu Erling Fossen som har tatt over disse meget betydningsfulle sendingene fra Montebello.

 

Oig nu sist er det den vakre lysreklamen i Valkyriegaten på Majorstuen som fikk herremannen til å sette pjolteren i vrangstrupen. Oig Fossen tar naturligvis opp problemstillingen med store bokstaver oig høy sigar. Det passer ham nemlig slik, at på Majorstuen skal en holde med bendilaget Frigg oig ikke med Oslos stolthet, Vålerengen. Sablene rasles oig pressmidlene for å få ned denne utiltalende lysreklamen er store. Ja, Fossen nærmest truer Hafslund med å skru av varmekablene i oppkjørselen sin om ikke reklamen tas ned. Oig skal vi tro ham så er det flere av hans naboer som nu er villige til å gjøre det samme. Det er nu stor oppslutning i nabolaget oig reaksjonen har jo nu kommet konkursraskt, reklamen kom opp i 2008.

 

Efter Lyns avgang til lavere divisjoner er nå Frigg i konkurranse om å bli Oslos nest beste klubb. Sammen med Skeid, Kjelsås, Hasle-Løren oig KFUM spiller de nu i samme divisjon som rekruttlaget til Vålerengen. Det er derfor naturlig å skjønne denne stormannsgalskapen som har tatt overhånd oig det ventes nu at Frigg vil bryte samarbeidet med Vålerengen som gir trenere i Frigg fotballfaglig utdanning. Det er vel naturlig at Fossen mener Frigg selv har bedre kompetanse enn Vålerengens spillerutviklere, som tidligere bare har hatt ansvaret for fotballakademier i ubetydelige klubber som Leeds oig Blackburn. Det er vel ingen av disse som har en CV som er i nærheten av å ligne Fossens.

 

Så det er altså viktig at vi lytter til denne herren, før han starter sabotasjeaksjoner mot denne fryktelige lysreklamen. Vel oig merke om han klarer å finne veien til St. Hanshaugen, nærmere bestemt Herman Foss’ gate, for å samle friggere i deres egen gate, der klubben altså ble stiftet i nittenhundredeoigfire.

 

Oig til slutt afslutter vi med et sitat av Jacob Winche-Lanche: Husk å slukke flomlyset i haven før dere går oig legger dere. Heisann!

 1. Formannen sier:

  Det er ikke jeg som trener Friggtrenerne Hjesus, det er det David Brocken som gjør.

 2. I.M. sier:

  Oig?

 3. arve edvardsen sier:

  Glimrende lesing oig her treffes spikeren på hue hele veien,tror nok "hele oslo`s" erling fossen kjenner seg igjen….Kan jeg kopiere denne? 

 4. Madmax sier:

  Tullebukk!
  Jeg bor på Vinderen og kjenner meg aldeles ikke igjen i dette vås.

 5. Dødsbekken sier:

  Dette er ikke noe vås! Sjøl bor jeg, ifølge eiemdomsmeklera, nederst i Holmenkollåsen, og der hater dem bokstaven "a" i slutten av orda. Det kryr av vestkantkrokodiller her som  er livredde for å prompe på dass. Det går i pjolter, bridge og lykkepiller!