Enga på bånn

15.03.2016 av under Gjetord | 1 kommentar

Et meget flatterende resultat på Ullevaal Stadion i går. Etter å ha kjørt over Viking, skapt en overflod av målsjanser og nesten ikke slippi til noe bakover, så sto man igjen med null poeng, to i ræva og plassert helt på bånn av tippeligatabellen. Blytungt! Allikevel kan man ikke grave ned hverken seg sjøl eller laget etter innsatsen i går. Med normal effektivitet hadde det nemlig vært rake motsetninga. Da hadde Vålerenga vinni oppgjøret 4 – 1 og toppa tabellen.

Rundt om kring på nettet hagler mishagsytringene. Alle er ræva. Spillerne, trenerne, supporterne. Samtidig stråler andre til for alle var gode. Spillerne, trenerne, supporterne. På Sotahjørnet er vi enige med de siste. Vålerega var gode i går – bare ikke på det som teller mest av alt – nemlig å putte læret inn i hengekøya. Les kampreferatet her.

 

Men skal man unngå å bli hekta av i starten av sesongen, så må man begynne å levere på søndag i Sogndal. Det skal vi. Klanen har satt opp tur med avreise klokka 07:15 fra Bohemen. Pris er 500 kroner.

 

Landslag

Ghayas Zahid er tatt ut på U21-landslaget som skal til La Manga i påsken. Der møter de Nederland og Spania. Samtidig er Kristoffer Klaesson og Brede Sandmoen tatt ut på G16-landslaget som skal spille firenasjoners i Porto mot Sveits, Portugal og Ungarn uka etter påske.

 

Omberamming

Norges Fotball Fiender har gjort en omberamming av bortekampen mot undulatene 30. april. Kamptidspunktet er framskyvi fra 18:00 til 15:30. Moldes hjemmekamp mot Aalesund er dermed flytta motsatt vei. Så var altså ikke tippeligaens 25 første kamper trygge allikevel, sjøl om tv-selskapet har levert.

 

Kvartfinale #3

Iskrigerne reiser ut til Askerhallen for andre men garantert ikke siste gang denne sesongen. Det står nå 1 – 1 i kamper etter at Vålerenga knuste Frisk 5 – 2 i Askerhallen sist, mens Frisk dessverre slo tilbake med en noe heldig 3 – 2 seier på Jordal. Fortsetter det på samme måte, så går Vålerenga heldigvis videre, siden det er flest bortekamper.

 

Vålerenga i dag:

19:00 Hockey: Frisk Asker – Vålerenga Herrer, NM Kvartfinale #3, Askerhallen

 

  1. […] på gårsdagens gjetord var «Enga på bånn» og blei illustrert med et bilde av tabellen slik den ser ut på fotball.no. Det hele […]