«Moa» tilbake

07.08.2015 av under 2015, Fotball, Herrer, VIF | 1 kommentar

Vålerenga Fotball Elite har invitert til pressekonferanse angående spillerlogistikk på Ullevaal Stadion i dag klokka 14:00. Sotahjørnet er tilstede og dekker pressekonferansen direkte.

Mohammed Abdelloue er tilbake. Foto: Hjesus.

 

Mohammed Adbelloue kom til Vålerenga fra Skeid i 2008. Han dro midtveis i 2010-sesongen til Hannover etter 30 mål på 67 kamper for Vålerenga. Den siste sesongen blei det 15 mål på 20 kamper før han dro til Stuttgart. Etter et og et halvt år i Stuttgart fikk han Kniksenprisen, men har siden vært mye skadeplaga og mista den faste plassen i Tyskland.

 

Han blei fristilt fra Stuttgart nå i sommer og gjenforenes nå med sine gamle skeidkompiser Daniel Fredheim Holm og Daniel Braaten i Vålerenga. Dermed har Vålerenga forsterka alle lagdeler med én spiller i dette overgangsvinduet. Keeperplassen med Sascha Burchert, forsvaret med Robert Lundström, midtbanen med Melker Hallberg og angrepet med «Moa».

 

Her signerer Moa.

 

«Moa» har signert ut 2019-sesongen og med dette har Vålerenga en toppscorer igjen. Han er dog ikke klar til kveldens kamp mot Tromsø, men skal spille allerede på søndag mot Real Madrid.

Et vakkert syn. «Moa» tilbake i kongeblått. Foto: Hjesus.

 

 

  1. […] og han blei fristilt når den siste oppkjøringa starta. Vi har skrivi en egen artikkel om «Moa» fra pressekonferansen tidligere i dag. […]