Endra kamptidspunkt

22.06.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

UEFA har snudd kampene mot FC Mika. Dermed mista Vålerenga fordelen av å ha bortekamp først og hjemmekamp sist. UEFA begrunner dette med at det potensielt kan bli tre kamper samtidig i Yerevan den 14. juli, dersom kampen ikke blei snudd. Sotahjørnet kjøper ikke den begrunnelsen, dette er en sammensvergelse Yngve Hallén og korrupsjonsforbundet har gående mot Vålerenga.

Lagene det er snakk om er FC Banants Yerevan som møter Metalurgi Rustavi fra Georgia. Banants har 1,016 i seeding, Metalurgi har 2,891. Den andre kampen er Ullises FC mot Ferencvárosi TC fra Ungarn. Ullises har 0,766 i seeding, mens Ferencvárosi har 1,700. Ungarn og Georgia er henholdsvis seeda som nummer 36 og 37, mens Armenia er seeda som nummer 45. At begge kampa skal gå armensk vei er utenkelig, og hvorfor skal dette alltid gå ut over Vålerenga.

 

Hvorfor kunne ikke det være Aalesund som fikk flytta sin kamp? De skal jo enten til Armenia eller Ungarn. Det hadde faktisk vært mer fornuftig, selv om det innebefatter flere lag, for det er større sjanse for et stort antall tilreisende fra Ålesund enn det er fra Yerevan eller Budapest. Altså ville ålesunderne i så måte ha ei uke ekstra på seg til å bestemme seg for tur. For dem andre er det jo greit, går dem videre skal dem til Ålesund, men ålesunderne veit ikke hvor de skal reise. Dermed er det egentlig nok bevis for Sotahjørnet. UEFA valgte bort den beste løsninga til fordel for Vålerengas motstandere. Det er garantert penger under bordet her…

 

…Og mens vi først er inne på korrupsjon. Sjappa har nå fått inn de etterspurte maFIFA t-skjortene og dessuten til en svært hyggelige prisen. Sjappa skal bare ha en hundrings, så får du skjorta. Alle som er imot korrupsjonen i fotballen – nei nå snakker vi ikke til deg,Yngve Hallén, alle veit at du stemte for videre korrupsjon – men vi snakker altså til de som er i mot korrupsjonen og oppfordrer alle dem til å iklé seg dette vakre tøystykket.

Til salgs for en hundrings i Sjappa. Foto: Yvonne Pedersen

 

Canal +, du veit de som i fjor tapte rettighetene til engelsk Premier League, har kjøpt rettighetene til Tippeligaen for 2013-2016. Ikke alt riktignok, de har kun kjøpt rettighetene til betalTV-kampene. Dermed kan NRK, TV2 og TVnorge sloss videre om de åpne kampa. Sotahjørnet er udelt positive til Canal +. Vi har nemlig sett de meget gode og seriøse sendingene de hadde fra Premier League. Dyktige kommentatorer, dyktige folk i studio og gode pausesendinger. De er heller ikke ute etter å skape skandaler og henge ut dommere for millimeterfeil.

 

Rekruttgutta fikk seg en skikkelig nesestyver mot TUIL i går. Hele 9-0 blei det for et lag med én 20-åring i mål og en 21-åring som stopper som eneste spiller som ikke enten holder gutte- eller junioralder. Hjemmesterke TUIL fikk det dermed lett. Et referat fra kampen har vi også finni, på iTromsø sine sider. Vålerenga starta med to 16-åringer: Kamer Qaka på midtbanen og Riki Alba på høyreving; videre var det to 17-åringer: Ghyas Zaid på midtbanen og Shåresh Ahmadi som spiss; fire 18-åringer: Mathias Holmen og Lars Vincent Andersen på backene, Shola Akinyemi på midtbanen og Sidoine Ossou som venstreving; én 19-åring: Fadi Aziz  på midtstopperplass; én 20-åring: Gudmund Kongshavn i mål og til slutt én 21-åring: Alexander Solli på midtstopperplass. Av disse er det Kongshavn, Solli og Ossou som har kontrakt med A-laget.

Var det denne TUIL-supporteren som satt ut et svært ungt Vålerengalag?

 

Vålerenga i dag:

18:30 Fotball: Vålerenga Damer 2 – Fart 2, 2. div avd 1, Valle Kunstgress 2