Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Toppoppgjør

09.05.2015 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Helga starter med damekamp borte på en solfylt Sofiemyr Stadion, mot et kolbotnlag som forventes å kjempe med Vålerenga i kampen om bronsen. Der blir det sirkus og alt for mye utenomsportslig dilldall etter Sotahjørnets smak, men det er sikkert morsomt for unga. I tillegg er det toppoppgjør på Ullevaal Stadion og hockeykamp mot Danmark i Tsjekkia. Søndag er det oddsenligaball.

 

Toppserien

Vi skal ikke snakke mye om damekampen. Det vi sier om damekampen. Den har som vanlig fått sin ANALyse i egen sak. Dessuten kommer vi til å kjøre livereferat fra kampen her. Vi regner dog Vålerenga som soleklare favoritter.

 

Tippeligaen

Toppoppgjør i tippeligaen. Litt snålt har vi nå endelig en kamp lørdag klokka 20:00. Bra tidspunkt tenker mange, men dette er nok ikke det for Vålerenga. De har nemlig lagt kampen i kollisjon med hockeykampen mot Danmark. VM der altså og det legges opp til kollisjon for det laget som har flest hockeysupportere av alle tippeligalagene. Kjempelurt. Vi håper likevel at mange tar turen, men frykter at mange velger pub og muligheten til å se begge kampa.

 

Jonatan Tollås Nation er på benken i denne kampen, mens Niklas Gunnarsson er satt ut av troppen. Det betyr endringer i bakre firer. Vi gjetter på følgende startellever:

Michael Langer

Aleksander Mathisen – Markus Nakkim – Simon Larsen – Ruben Kristiansen

Herman Stengel – Christian Grindheim

Ghayas Zahid

Daniel Fredheim Holm – Deshorn Brown – Daniel Braaten

 

VM

Med seier mot Danmark blir det sannsynligvis en avgjørende kamp om kvartfinaleplassen mot Hviterussland i den siste kampen. Det kan gå dette.

 

Nasjonal serie

G16-laget møter Sarpsborg 08 i nasjonal serie. Der spiller ikke Christian Dahle Borchgrevink for han er i Portugal med landslaget og spiller UEFA Development Tournament.

 

Vålerenga i helga:

Lørdag 15:00 Fotball: Kolbotn – Vålerenga Damer, Toppserien, Sofiemyr Stadion

Lørdag 15:00 Fotball: Norge G16 – Belgia, UEFA Development Tournament, Portugal

Lørdag 20:00 Fotball: Vålerenga Herrer – Stabæk, Tippeligaen, Ullevaal Stadion

Lørdag 20:15 Hockey: Norge Herrer – Danmark, VM Gruppespill, CEZ Arena

Søndag 12:00 Fotball: Sarpsborg 08 – Vålerenga G16, Nasjonal Serie avd 1, Sarpsborg Stadion

Søndag 14:00 Fotball: Stabæk 2 – Vålerenga 2 Herrer, Oddsenligaen avd 1, Nadderud kunstgress

Søndag 18:00 Fotball: Portugal – Norge G16, UEFA Development Tournament, Portugal