Andrerunder i cupen

06.05.2015 av under Gjetord | Ingen kommentarer

I dag er det cupkamper både for Vålerengas dame- og herrelag i fotball. Damene skal til Sarpsborg for en meget vanskelig andrerundekamp mot Sarpsborg 08. Et av de aller beste førstedivisjonslaga. Herrene har heller ikke fått lett motstand og reiser til Gjøvik/Lyn, et middelshavsfarer i Oddsenligaen. Samtidig skal vi ikke glemme hockeykampen.

Damene

Vålerengas damelag møtte Sarpsborg 08 sist i offisiell kamp i 2011. Det var førstedivisjon og Vålerenga vant 2 – 0 hjemme, men måtte tråkke til med 2 – 2 på bortebane etter skandaledømming av en hjemmedommer fra en av klubbene som danner Sarpsborg 08. Det blir en hard nøtt og av den verst tenkelige motstanden Vålerenga kunne få i andre runde, sjøl om de har fått en litt treg start på sesongen. Sarpsborg 08 er alltid i toppen av førstedivisjon. Det positive er at det gir noen kilometer.

 

Herrene

Vålerengas herrelag fikk heller ikke særlig lett motstander. Gjøvik/Lyn er en middelhavsfarer i oddsenligaen og således også en av de hardeste motstanderne Vålerenga kunne få. Sist klubba møttes i offisiell kamp var i 1963. Da vant Vålerenga 0 – 7. Vi har skrivi banehopperens guide til Gjøvik. Vel verdt å lese.

 

Hockey

Etter tre strake tap i innledninga kommer nå kampa Norges ishockeyherrer må vinne. Slovakia er første motstander ut. De har som Norge syv poeng, har vinni alle kampa sine men avga allikevel poeng mot Danmark og Hviterussland. Kom igjen a. Vinn nå!

 

Vålerenga i dag:

18:00 Fotball: Gjøvik/Lyn – Vålerenga Herrer, NM 32-delsfinale, Gjøvik Stadion

18:00 Fotball: Sarpsborg 08 – Vålerenga Damer, NM 16-delsfinale, Sarpsborg Stadion

20:15 Hockey: Slovakia – Norge Herrer, VM Gruppespill, CEZ Arena