Warning: getimagesize(/img/artikler/hockey_herrer/Andreas_Stene_Storhamar_Krig_2014_IMG_4807-X3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Stene på landslaget

03.02.2015 av under Gjetord | Ingen kommentarer

En hyggelig nyhet i dag. Sjøl om Morten Ask er skada og har trukki seg fra hockeylandslagets firenasjoners turnering i Danmark, så blir det fire vålerengaspillere med. Andreas Stene er sist ankomne i troppen, som fra før av teller Steffen Søberg, Daniel Sørvik og Sondre Olden. Det er Hviterussland, Frankrike og Danmark som kan grue seg til å møte Stenes vrede i Rødovre. Kampene spilles torsdag, fredag og lørdag.

Andreas Stene i kamp mot Storhamar. Foto: Kenneth Myhre.

 

Näsberg blir

Det blir ikke noe utlånsavtale mellom Vålerenga og diverse obosligaklubber med midtstoppertalentet Ivan Näsberg. Etter det vi erfarer skyldes det at han per dags dato er andrevalg som midtstopper. Samtidig ser vi at både han og Markus Nakkim står oppført i juniortroppen som Vålerenga offentliggjorde i dag. Vi tyder det dit hen at Nakkim også er så nære spilletid i tippeligaen at utlån er utelukka.

 

Videre registrerer vi at Bardh Musiqi har fått tillit og at Nima «Slakter’n» Danai fortsatt står oppført i troppen. En tropp som er ekstremt dominert av Vålerengas Class of ’92, nemlig ’96-generasjonen. Femten spillere er sisteårs juniorer denne sesongen. Ni av dem har vært med siden guttelaget.

 

Fem spillere er andreårs og åtte er førsteårs juniorer. Samtidig holder Kristoffer Klaesson, Christian Dahle Borchgrevink, Ulrik Mathisen og Benjamin Parr guttealder. Keeper Klaesson er sågar født i 2000.

 

Det er ikke så mye mer å ta tak i dag, men vi anbefaler vpns artikkel om tomme tribuner.