Tribunekultur og teater

09.06.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

I kveld er det medlemsmøte om tribunekultur på Vålerenga Vertshus. Møtet starter klokka 18:00 og er forbeholdt Klanens medlemmer. Det vil altså si at journalister og annet pakk kan holde seg unna i timene møtet avholdes. Bakgrunnen for møtet er hendelsen rundt blussinga i Fredrikstad, der vi for første gang i historien fikk en ubehagelig opplevelse i forbindelse med pyrotekniske effekter på vår tribune. Mer informasjon om møtet kan leses i dagboka på vpn. Sotahjørnet nøyer seg med å oppfordre tribuneslitere i alle kretser og vennegjenger om å ta del i debatten. Stiller du ikke i kveld, mister du også muligheten til å ytre ditt syn på saken.

Tribunekultur eller tribuneukultur i Fredrikstad? Foto: Line Svalastog

 

Oppfordring til oppmøte gjør vi også angående gateteateret ”Folk finner seg ikke i hva som helst her på Vålerenga!” som har forestillinger som starter både klokka 18 og 20 i kveld. Oppmøtested er fortsatt der a Ingeborg møter en danske på Vålerenga og prisen er 100 spenn for voksne og halvparten for de som ikke er voksne ennå. Ikke ofte du får teaterbilletter til den hyggelige prisen. Sotahjørnet har også sin egen anmeldelse av forestillinga.

 

G19 overkjørte Valdres og vant hele 6-1 i gårsdagens interkretskamp. Målene blei fordelt broderlig mellom Riki Alba, Soliman Aoudia, Kristian Grande, Chuma Anene, Nicloai Næss og Lars Vincent Andersen. Rapportene fra kampen forteller også om at de to sistnevnte skal ha scora fra 40 meter. Vi snakker om gutter som kan skyte her. Vålerenga som hadde en dårlig start på sesongen, har nå klatra helt opp til tredje plass. Det er nå bare tre poeng opp til de gulsvarte som leder og Vålerenga har målforskjellen på sin side.

 

Det gikk ikke så bra med J19 som møtte Østfold United i går. Der blei det et forsmedelig 0-6 tap. Sotahjørnet har ikke for vane å sutre på dommere, men rapportene fra smaalendene tilsier at dommeren ikke bare var kledd i svart; men også gikk i svart i topplokket. Vi har alltid visst det har vært noe rart i vannet der nede og vi mistenker at dommeren hadde fått i seg for mye borgsøl.

 

Det er ikke bare på toppnivå Vålerenga Fotball utdanner trenere. På breddefotballens sider kan vi lese om 4 spillere på J15-laget som nylig har avholdt sin første trening som trenere. Selv om Muri og gjengen er tilbake i trening, så var det ikke dem, men yngre jentelag i klubben som J15-jentene skal lede på rundgang. Alt i et ledd for å få fram trivsel og en treningskultur med gode verdier og holdninger.

Minijentene følger spent med når trenerne fra jentelaget forklarer.

 

Vålerenga i dag:

18:00 Klanen: Medlemsmøte om tribunekultur, Vålerenga Vertshus

18:00 Teater: Gateteater på Vålerenga, Oppmøte i krysset Ingeborgsgate/Danmarksgate

20:00 Teater: Gateteater på Vålerenga, Oppmøte i krysset Ingeborgsgate/Danmarksgate