Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Kampendringer

01.06.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

På grunn av streik og Gold Cup er en rekke Vålerengakamper nå flytta litt på. Totalt sett er det fire kamper som nå er omberamma, så dermed bærer det rett ut i nye ferieplanlegginger. Det er vi jo for så vidt vant til, så det skal vi vel klare å komme oss igjennom denne gangen også. Bortsett fra at vi også har fått flytta en kamp til et ukjent tidspunkt da. Der ser vi at ferieplanlegginga foreløpig kan bli litt krunglete

 

De neste rundene ser da slik ut:

Runde 9 Vålerenga – Molde er beramma til onsdag 29. juni klokka 20:00.

Runde 11 Vålerenga – Tromsø er beramma til søndag 10. juli klokka 20:00.

Runde 12 Odd Grenland – Vålerenga er utsatt til ubestemt tidspunkt.

Runde 13 Vålerenga – Sarpsborg 08 er beramma til søndag 19. juni klokka 18:00.

Runde 14 Start – Vålerenga er beramma til søndag 26. juni klokka 18:00.

Runde 15 Vålerenga – Strømsgodset er beramma til lørdag 2. juli klokka 18:00.

 

For Vålerenga betyr det altså tre uker til å pleie skada spisser før serien tar til igjen. Det kan vi saktens trenge, slik at Vålerenga fortsetter å vinne kampen både på tribunen og banen. Vi har fått inn et lite klipp fra nrk.no, som det er vel verdt å benytte fem minutter på å lytte til.

 

 

For de som vil se våre unge talenter i aksjon, så er det byderby mot konkursboet på Oslos vestkant klokka 18:45 på Valle. Det er G19 interkrets som er arenaen og ettersom Vålerenga nå har begynt å klatre på tabellen der også, så forventes det trøkk fra alle gutta. Og husk: Ser du en Mercedes Benz som kjører rundt i by’n med hyl og hvin og skrens, så ta fram Kalashnikoven…

 

Vålerenga i dag:

17:00 Pub: Bohemen Masters i dart, Bohemen

18:45 Fotball: Vålerenga G19 – Lyn, Interkrets, Valle Kunstgress 2

20:15 Fotball: Lillehammer – Vålerenga Damer 2, 2. div avd 1, Stampesletta