Bli Vålerenga-medlem!

12.09.2014 av under Vålerenga, VIF | Ingen kommentarer

I dag lanserer Vålerenga Fotball Elite, den yngste klubben under Vålerengens Idrettsforening, en kampanje for å bli en sterk medlemsbasert klubb. Per dags dato har den knapt nok medlemmer, men den 26. oktober er det generalforsamling og kun medlemmer av klubben har stemmerett der. Da skal samarbeidsavtalen mellom Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Fotball opp for dagen.

Kort forklart. Vålerenga Fotball Elite er A-lag herrer, Rekruttlag herrer og G19 interkretslaget (med NTF U19, NM etc). De har per dags dato ingen medlemmer, men åpner nå for å få masse medlemmer. Dette mener de er viktig for at klubben skal bli en sterk og trygg organisasjon. Det handler om å bli så mange at en enkeltpersons stormannsgalskap ikke skal kunne velte klubben.

 

Mangfold er jo som sagt Vålerenga egentlig ganske flinke på. Det å være medlem gir deg sjølsagt også tilgang på årsmøtet til Vålerengens Idrettsforening. Det gjør jo medlemsskap i hvilken som helst av underklubbene.

 

Og nettopp derfor, fordi alle klubbene i Vålerenga trenger denne støtten og det å være en sterk organisasjon, så kan du like gjerne melde deg inn i alle klubbene under Vålerengens Idrettsforening. Vi forteller deg hvordan og uten rabatter koster det 2 450 kroner i året å være støttemedlem i alle klubbene.

 

Vålerenga Basket

Ingen informasjon på hjemmesidene om medlemsskap, så vi måtte sende epost, som det allikevel var enkelt å finne fram til. Støttemedlemsskap i Vålerenga Basket koster 100 kroner og er den billigste klubben å være medlem av i Vålerengens Idrettsforening. Det er egentlig så uforskamma billig at vi anbefaler at man også melder inn en hybelkanin eller to for å sikre at de har råd til kaffe til alle som dukker opp på årsmøtet. For å melde seg inn i Vålerenga Basket sender man en epost merka støttemedlem og ditt navn til trond.erik@vif-basket.no.

 

Vålerenga Fotball

Vålerenga Fotball vil ha masse medlemmer og har en flott informasjonsside som gjør det til en lek å bli medlem. Men her florerer det av priser. Det koster 250 kroner for de aller fleste, men er du pensjonist kan du lure unna en tyvekroning, som du sjølsagt spytter inn i klubben igjen når du kjøper pølse i kiosken på Valle. Har du en gedigen famile slipper du også billigere unna ettersom de har et eget familemedlemskap for 700 kroner. Du fyller enkelt ut et skjema og sender på epost til tine@vif-fotball.no.

 

Vålerenga Fotball Elite

Klubben vil ha så mange medlemmer som overhodet mulig og derfor har gjort det så sinnsykt enkelt med sin egen innmeldingsside og det ryktes også om at det kanskje skal være en SMS-tjeneste for å melde seg inn. Det er lett det. Det koster 250 kroner å bli medlem i den nystarta klubben som drømmer om å få nok fornuftige mennesker til at aldri noen skal kunne klare å kuppe generalforsamlinga.

 

Vålerenga Hockey

Breddehockeyklubben har også sin egen innmeldingsside og tar det tydeligvis seriøst at klubben skal være medlemsstyrt. Det er litt dyrere enn medlemsskapet hos fotballen og koster 300 kroner, men husk at det er så ekstremt billige vafler Vålerenga Hockey selger i ungdomshallen at den 50-lappen tjener du inn allerede under årsmøtet. Og slumper du til å se en kamp eller ti med Vålerenga Hockey har du spart så mye penger at du nesten kan opprette ditt eget breddefond.

 

Vålerenga Hockey Elite

Det er ikke like enkelt å bli medlem i eliteklubben. Det virker ikke som de har tenkt tanken at det kanskje lå noen kroner i å ha medlemmer som ikke var ansatt i klubben her i det hele tatt. Men etter litt om og men og harde diskusjoner i gangene på Jordal, så fikk vi da lurt ut av dem at du ikke trenger å være ansatt i Vålerenga Hockey Elite for å være medlem i klubben, men kan melde deg inn ved å sende en epost til anders@vif-hockey.no. Medlemsskapet koster 250 kroner.

 

Vålerenga Håndball

De har litt informasjon på hjemmesidene om medlemsskap, men har helt glemt å fortelle hvor mye du må ut med for å bli medlem i Vålrenga Håndball. En epost avklarte det raskt og medlemsskap i klubben koster 300 kroner og det er et eget innmeldingsskjema man fyller ut og sender inn på epost til valerenga@ronhandball.no.

 

Vålerenga Innebandy

Her er det grei informasjon på hjemmesida. Medlemsskap koster 300 kroner og man melder seg inn ved å sende innbetaling direkte fra nettbanken. Husk å påføre navn og adresse og sikkert fødselsdato også. Innbetaling av 300 spenn for å bli medlem i Vålerenga Innebandy gjør du til følgende:

Kontonr: 1645.10.75385

VIF Innebandy

v/Silje K. Enersen

Myrhaugen 25 d

0752 Oslo

 

Vålerenga Ski

Her var det vi støta på flest problemer. Hjemmesida inneholder ikke kontaktinformasjon til noen i Vålerenga Ski og ga heller ikke noe informasjon om medlemsskap; men gjennom å leite på relevante sider på internett og fordi vi tilfeldigvis kjenner generalissimoen i Vålerenga Ski, så fant vi fram til en epost-adresse og fikk svar. Medlemsskap i Vålerenga Ski koster 400 kroner og er altså den dyreste klubben å melde seg inn i, men hvis du ikke er myndig koster det bare 200 og det er jo nest billigst av alle. For å melde deg inn så må du gå i nettbanken din å sende innbetaling direkte til Vålerenga Ski. Husk å påføre navn og adresse. Innbetaling av 400 spenn gjør du til:

Kontonr: 1645.11.93116

Vålerenga Ski

v/Anne Vibekk

Danmarksgate 16

0658 Oslo.

 

Vålerenga Trolls

Her var det heller ingen informasjon på hjemmesida, men det fantes i hvert fall kontaktinformasjon og svaret kom raskt på epost. Medlemsskap i Vålerenga Trolls koster 300 kroner. De har også et eget familemedlemsskap som koster 750 kroner og det er så enkelt å melde seg inn at du bare trenger å sende en epost til styret@viftrolls.com.