Skjerfet må gå!

10.03.2014 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerengas fotballs styreleder [sensurert], kjent som skjerfet, har ingen tillit lenger i supporterverdenen. Etter at diktator og mafiasjef Yngve Hallén forsøkte å ødelegge klubben i våre hjerter, forvandla Vålerenga Fotball fra Norges største sponsorobjekt til et konkursbo som ikke klarer å skaffe seg en generalsponsor og kaldte klubben for svindler direkte til UEFA-president Michel Platini så forventer vi faktisk at denne diktatoren og mafiasjefen ikke har klubbens støtte.

 

Men nei da. Denne styrelederen presterte å sleike denne diktatoren langt oppover ryggen på helgas fotballting. Det godtas ikke – ikke under noen omstendigheter. Ikke en gang om han hadde en ladd pistol pekt mot tinningen godtar man at Norges Fotball Fienders diktator får positive ordelag etter seg. Vålerengas styreleder er ikke lenger verdig et navn. Styrelederen nevnes ikke lenger med navn.

 

Jævla bønder! Å ha en styreleder fra Snertingdal – klubben burde visst bedre. Noen vil sikkert kalle Sotahjørnet for et troll nå – og den jobben tar vi gjerne på oss. Vi lukter kristenmannsblod. Hodejegeren skal sjøl bli jakta! Vi veit årsmøtet har vært – men dette er faktisk et så kraftig overtramp at denne bonden rett og slett må ut. Ta skjerfet ditt og knyt det så hardt rundt halsen at du ikke lenger klarer å puste. I Vålerenga har du ingen framtid.

 

Norges Fotball Fiender!

Norsk fotballs diktator, mafiasjef og største fiende klarte altså nok en gang å bestikke seg til den viktigste maktstillinga i Norges Fotball Fiender. Vi leser andre steder at Norsk Supporter Allianse skal begynne å stå samla på landskamper igjen. Vi oppfordrer til det motsatte. På Sotahjørnet nekter vi å støtte landslaget før diktatoren er borte. Yngve Hallén er selve definisjonen av korrupsjon.

Drittlei

Årets fotballting har gjort oss drittlei av fotball før sesongen starter. Vi hadde derfor ikke tenkt å skrive mer, men må nesten nevne det allikevel. Damelaget tapte 2 – 0 for Amazon Grimstad i den hemmelige kampen, som visst nok endte opp å gå i Tønsberg. Rekruttgutta spilte en god omgang og leda 1 – 0 etter et mål av Niklas Castro før de blei kidnappa og deres dobbeltgjengere som ikke kan fotball blei sendt på banen i andre omgang. Det endte med at Fram Larvik vant 1 – 5 i Vallhall. Rekruttdamene var ikke fullt så ille, men etter å ha leda 2 – 0 etter to mål av Frida Løvlie Bråttum til pause, så endte det 2 – 2 mot Grei på Valle.

 

Fridlund scora

Motvillig fortsetter vi å skrive om fotball. Johanne Fridlund spilte første omgang og sørga for at Norge scora to mål i J19-landslagets treningskamp mot Italia på La Manga. Det første målet kom på et frispark etter at Fridlund blei felt, det andre ordna hu helt sjøl. Det var Fridlunds første landslagsmål. Hu blei bytta ut til pause og da slutta også Norge å score. I dag møter hu USA.

 

To av fire

Et hockeylag på sparebluss har banka Frisk Asker to ganger i løpet av helga. Det trengs to kamper til før kvartfinalene er avgjort og på Sotahjørnet ser vi ikke hvordan Frisk kan komme tilbake. Bleike Frisk Asker gikk ikke en gang inn i taklinger. Da blir man et lett bytte for verdens mestvinnende ishockeylag.

 

Den første kampen endte 4 – 1 i Jordal Amfi. Brendan Brooks, Tobias Lindström, Erik Follestad Johansen og Morten Ask scora Vålerengas mål. Jesper Hoel, to av Brooks, Sondre Olden, Daniel Sørvik og Lindström sørga for at det blei 2 – 6 i Askerhallen på søndag. Dermed leder Vålerenga 2 – 0 i kamper. Den tredje kvartfinalen spilles på tirsdag på Jordal.

 

Det mest positive er at Steffen Søberg er i knallform og har en redningsprosent på hele 94,3. Det er kanskje ikke så viktig i kvartfinalene mot Frisk, men når semifinalen og en eventuell finale kommer, så vil keeperen spille en helt avgjørende rolle for utfallet av kampa. Og Vålerengas keeper er altså best…

 

Tre strake

Hockeyjentene avslutta også med stil. Tre bortekamper mot Stavanger blei tre lette seire i helga. Martine Henriksen, Tina Scott, Josefine Biseth Engmann, Camilla Bakkene, Scott igjen og Ingrid Renli sørga for at det blei seier 1 – 6 på fredag. Thea Øvregaard scora sitt andre vålerengamål i karrieren på lørdag. Det blei fulgt opp av Renli, Henriette Behn, Henriksen og Scott slik at sluttresultatet blei 1 – 5. På søndag slapp Emilie Kristiansen inn hele to mål, men Biseth Engmann, Renli, Ramona Wais, Renli igjen og Henriksen sørga for en komfortabel 2 – 5 seier.

 

Henriksen blei poengdronning i eliteserien med 27 poeng. Bak henne fulgte Biseth Engmann med 25 poeng, 13 av dem for Jordal før hu meldte overgang ved juletider. Emilie Kristiansen blei beste keeper med en redningsprosent på 92,8 og goal against average på 1,61. Nå venter et par uker med trening for jentene før de skal kjempe om bøtta 22. og 23. mars i Lørenhallen.

 

NM G20

Vålerengas G20-lag møter Stjernen i kvartfinalene i NM. Vålerenga blei nummer tre i serien, Stjernen nummer fem. Kvartfinalene starter onsdag.

 

Hands

Vålerengas herrelag vant 32 – 29 over Haslum 2 på lørdag. Dermed kjemper de om en fjerdeplass i årets serie. Det er to kamper igjen av 2. divisjon. Vålerenga ligger ett poeng bak 4. plassen på en sjetteplass. Damelaget tapte derimot 17 – 18 for Ellingsrud og ligger med det på en syvende plass i 3. divisjon.

 

Vålerenga i dag:

16:00 Fotball: Norge J19 – USA, Treningskamp, La Manga

19:00 Innebandy: Holmlia – Vålerenga Herrer, 1. div avd øst, Holmliahallen