Skarring på lørdag

06.05.2011 av under 2011, Fotball, Herrer | Ingen kommentarer

På lørdag kommer pakket fra bygda mellom de ni åsene på vestlandet. Ja, det er ni: Blåmanen, Damsgårdsfjellet, Fløyfjellet, Kolbeinsvarden, Lyderhorn, Løvstakken, Rundemanen, Sandviksfjellet og Ulriken. At skarrerne omtaler det som syv er kun fordi de kopierer Romas syv høyder. Så syv fjell: Løgn og skarreri!

 

I bygdelåta deres skryter de også av å spille på det indiske strengeinstrumenet sitar, men har du noen gang sett en bergenser spille på sitar? På youtube fant vi ingen nystemter som faktisk inneholdt en lyd av sitar. Så nystemt sitar: Løgn og skarreri!

 

Navnet på klubben er også misvisende. Ski- og fotboldlklubben Brann blei til i Johnsens Café i Strandgaten. Det høyst ulogiske navnet på en fotballklubb skyldes at caféen lå ved siden av Bergen Brandstasjon. Så igjen skryter dem bare på seg. Det er brannslukking det er snart om. Så brann: Løgn og skarreri!

 

Spør du en bergenser om pest eller kolera, så svarer dem som Ole Brum: Ja takk, begge deler!

 

 

Brann ligger foran Vålerenga på antall skårede mål; men statistisk sett skal de ligge bak oss etter denne runden.

Vålerenga har 4-1-1 på de seks siste oppgjøra mot Brann.

I fjor vant vi 1-0 etter scoring av Luton Shelton.

Youssuf Koné er med i troppen.

Shelton feirer fjorårets scoring med cornerflagget. Foto: Inge Wallumrød

 

Vålerengas tropp:

1 Lars Hirschfeld, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Fredrik Stoor, 13 Fegor Ogude, 14 Yssouf Koné, 16 Håvard Nielsen, 17 Mohammed Fellah, 18 Isaac Boakye, 19 Dawda Leigh, 21 Luton Shelton, 23 Kristofer Hæstad, 24 Stefan Strandberg, 26 Bojan Zajic, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh.

 

Kampstart er 16:00.