Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

De uringule var ikke døde

19.11.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vel, etter å ha leda med 19 poeng på de uringule reptilene fra Hamar er Vålerenga nå tilbake til en firepoengsledelse. Dermed er det på ny spenning i serien og Vålerenga har ennå ikke avgjort getligaen. Grunnen er fordi forbundsstyret innrømmer at de har driti seg ut. Det på sin side er ikke overraskende, vi ser jo hvilke døgenikter som sitter der.

 

Ellers er det landskamp i fotball i kveld. Torgeir Børven, Niklas Gunnarsson og Sivert Heltne Nilsen er alle med mot Italia i International Challenge Trophy Cup. Kampen går på Paolo Mazza Stadium i Ferrara. Ellers har vi ikke så mye mer å fare med i dag, annet enn at kampreferat fra søndagens hockeykamp endelig er lagt ut.

 

Forøvrig har vi fått beskjed av Simen Agdestein at vi er primitive apekatter. Mon tro om vi ikke skal klare å skape litt primitiv apekattstemning neste gang Vålerenga Sjakklubb skal i aksjon…

 

Vålerenga i dag:

15:00 Fotball: Italia – Norge G23, Intenational Challenge Trophy Cup, Paolo Massa Stadium