Syv på a-landsen!

29.10.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerenga har med seg ikke mindre enn syv spillere når damelandslaget i ishockey skal ha samling i fra syvende til tiende november. Det er ett backpar med Marlene Günther og Rikke Tautra. I tillegg er det fem løpere i og med at Martine Henriksen, Tina Scott, Maja Thomassen, Ramona Wais og Julie Øiseth alle er tatt ut på samlinga. Det blir ikke gøy å være jordaljente der…

Maja Thomassen har spilt på landslaget før, men det var J18. Foto: Andy Müeller.

 

Det er ingen kamper som skal spilles nå, og det er nok noe av årsaken. Forbundet tar seg ikke råd til å hente hjem spillere fra Canada, dermed ryker det kanskje noen ut; men strengt tatt – etter sesongstarten å gjøre er det nok heller andre norske lags spillere som ryker ut. Samlinga foregår på Jar og det er Vålerenga-legenden Arne Billkvam sin første tropp. Det er altså ikke så fryktelig langt hvis man har lyst til å få med seg en istrening eller fire…

 

Norgesmestere

Vi nevnte det i går, Vålerenga Trolls U19 er norgesmestere. Grunnen til at vi nevner det igjen i dag er ikke for å hovere mot taperne fra Kristiansand Gladiators, nei da – det er fordi det er kommi et kampreferat med bilder på forbundets side. Som utspekulerte hønsetjuvene vi er rapper vi både tekst og bilde derfra og melder at Trolls Atle Haaland var kampens mest verdifulle angrepsspiller og at Trolls Arne Søgaard var kampens mest verdifulle spiller.

Arne Søgaard fikk bestemannsprisen. Foto: Stjælt.

 

Supportertreff

På søndag er det supportertreff for fotballsupportere etter damekampen mot den tvekjønna bergensklubben Arna-Bjørnar. Kjenner vi spillerne rett, så er gutta også snakkesalige under kampen, men damene må man nok vente med til selve supportertreffet. Ja, reint bortsett fra de som sitter på tribunen da. Vålerenga kan, med seier ta en fjerdeplass. Hvilket sjølsagt bare betyr noe her hjemme.

 

Don Hallén

Under mafialederen i Norges Fotball Fiender har Norge blitt så dårlig i europeisk klubbfotball på damesida at det nå bare er ett lag som kan spille europacupkvalik for å komme med i Champions League. I år klarte ikke Norge å komme med i turneringa en gang. Akkurat like gode som Færøyene der altså. Hvis noen lurer på hvorfor så kan de lese artikkelen vi skreiv for halvannet år sida, Halléns diskriminering av kvinnefotballen. Moralen er: Vi stjeler fra de fattige og gir til de rike.

 

Vålerenga i dag:

19:30 Hockey: Frisk Asker – Vålerenga G20, U20 Elite, Askerhallen