Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Seriestart

16.10.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

I dag droppes den første pucken for de regjerende serie- og norgesmesterne og det skjer i amfiteateret på Jordal. Det er klart for bydelsderbyet mellom Jordal og Vålerengas jenter. Og det er et toppoppgjør. Kun Jordal og Stavanger har starta serien på forhånd, det har ført til tre strake Jordalseiere og dermed er det opp til Vålerenga å sette kjepphøye nabojenter på plass. Disse oppgjøra pleier alltid å gå hardt for seg. Kan vi håpe på en reprise av oppgjøret mellom Canada og USA som gikk på lørdag.

 

Tap for U20

Vålerengangs U20-lag gikk på en smell hjemme i amfien i går. Motstander Lillehammer leda hele 0 – 3 etter to perioder. En god sisteperiode forhindra ikke at Lillehammer vant 3 – 4. Ludvig Hoff, André Nybø og Thomas Olsen satte Vålerengas mål.

 

Carew til Vålerenga?

John Carew snakker om å gjøre comeback i Vålerengatrøya i et intervju med TV 2. Utover at det stort sett ikke pleier å gå så bra når Vålerenga henter avdanka spisser, så er vi sjølsagt positive til at Carew kan spille for Vålerenga igjen – vel og merke om han trener knallhardt for ellers fortjener han ikke plassen.

 

Siste seriekamp

Vålerengas interkretsgutter er allerede serievinnere, men i dag kan de ydmyke undulatene i deres egen gymsal og samtidig kan de sende dem ned på nedrykksplass. Vel og merke dersom både Fredrikstad og Bærum vinner sine kamper, Follo, Lørenskog og Skeid tar minst ett poeng, samt at Fredrikstad skal hente inn seks mål i målforskjellen. Ikke umulig det, ingen av laga møter hverandre, dermed er det jo bare for Vålerenga å vinne sin kamp 6 – 0, så er det kun opp til dem andre om vi får undulatene ned i første divisjon.

 

Sendte Mexico til kvalik

Giancarlo González spilte hele kampen da Costa Rica slo Mexico 2 – 1 og med det henstilte Mexico til to ekstra kvalifiseringskamper mot New Zealand. Costa Rica var kvalifisert fra før og blei nummer to i gruppa, bak USA men foran Honduras. Dermed teller González 28 landskamper for Costa Rica. Diego Calvo var ubenytta innbytter i denne kampen.

 

Näsberg mot Ukraina

Ivan Näsberg spilte hele kampen da Norges G17-lag slo Ukraina 3 – 0 i treningskamp i går. Dette var Näsbergs åttende G17-landskamp.

 

Ja til kamper, nei til pamper

Vålerenga på nett fortsetter å sende Yngve Hallén i kanossagang. Denne gang får også Kjetil Siem gjennomgå i artikkelen Husker du fair play? Vi har fortsatt ikke tid til noen tunge artikler og er overlykkelige over at VPN tar opp disse sakene nå. Også Nettavisen er på vei til å våkne med Roy Kvatingens kommentar Her hviler norsk fotball (1990 – 2013).

 

Vålerenga i dag:

18:45 Fotball: Lillestrøm – Vålerenga G19, Interkrets, LSK-hallen

19:00 Hockey: Jordal – Vålerenga Damer, Eliteserien, Jordal Amfi