Pampeveldet til Yngve Hallén

15.10.2013 av under Gjetord | 1 kommentar

Pampeveldet til Yngve Hallén er under lupen. Kanskje står det for fall. Det er i hvert fall vårt håp. Dessverre har vi hatt litt lite med researchtid i det siste og har ikke fått fullført vår dokumentasjon av pampeveldet. Det er for så vidt ikke så mye nytt i denne artikkelen her heller. Det er vel egentlig ikke noe nytt i det hele tatt, men vi tar med oss en lang gjennomgang av hva som har blitt gjort i det siste året angående det forbundet vi kun omtaler som Norges Fotball Fiender.

Gjetordet er over oss av begeistring når våre brødre i Vålerenga på nett nå har tatt opp hansken vi i utgangspunktet kasta for flere år sida og produserer artikler som Pampeveldet NFF. Vi blir også glad når vi ser at Ditt Oslo følger opp saken og vil ha en kommentar fra Hallén. Vi håper også at større aktører etter hvert vil ta tak i dette, slik at Norges Fotball Fienders mafiasjef blir sparka og NFF igjen kan gå tilbake til sin kjerneverdi – nemlig jobbe til det beste for norsk fotball.

 

Vi ser at TV 2 nå også tar opp saken rundt sparkinga av Egil Olsen som landslagstrener. Norges Fotball Fienders etiske komité sitter i dag i møter. Sotahjørnet synes reaksjonene fra de store medieaktørene kommer seint. Vi har ropt ut om dette i flere år. I fjor sommer hadde vi tid til å grave skikkelig dypt i Norges Fotball Fienders økonomiske årsrapporter. Det resulterte i Halléns diskriminering av kvinnefotballen. Ei uke tidligere starta det møysommelige arbeidet etter den korte artikkelen Fjern Hallén nå som omhandler flyttinga av damenes cupfinale.

 

Vi påpeker at etter en rekke av gjetord om Norges Fotball Fiender dag 1, dag 2, dag 3, dag 4 og dag 5 blei møtt av tidenes tåpeligste oppførsel fra Norges Fotball Fiender. Uten at Norges Fotballforbunds offisielle konto @NFF_info var blitt tagga i et eneste twitterinnlegg fra @sotahjornet, så blei kontoen vår blokkert av @NFF_info.

 

Ettersom vi ikke tagga forbundets konto er eneste fornuft i å blokkere en konto at mottakeren ikke skal se hva kontoen forteller. Altså ønsker ikke Norges Fotball Fiender at Sotahjørnet skal få på sin twitterkonto at landslagsuttak og andre artikler har blitt lagt ut på Norges Fotball Forbunds offisielle hjemmeside. Vi har sagt det før, men gjentar oss sjøl gjerne. Det var samme taktikk Lance Armstrong benytta mot alle journalister som skreiv kritisk om Armstrongs karriere og bygde opp om mistanke rundt doping. Armstrong tapte vel den kampen der så det sang etter, vårt håp er at Yngve Hallén gjør det samme.

 

Etter ei uke med rettsaken av overgangssaken skreiv vi også om hvordan det tydelig er Yngve Halléns hensikt å hindre Erik Loe i å stille som kandidat til presidentvervet i Stengelgate etter 1. uke. Og til slutt av saken har konkludert og også tatt tak i medieavtalen og konkludert om at Yngve Hallén er Fotballfiende nr 1. Så vi har i hvert fall gjort vårt for folkeopplysninga.

 

Vi er ikke ferdig med å linke til gode gamle artikler helt ennå. Altså, Norsk Supporter Allianse gikk i fullt brudd med Norges Fotball Fiender og skreiv En historisk mulighet er borte. Altså, hvilke resultater har Yngve Hallén å lene seg tilbake på når han nå ønsker seg gjenvalg som fotballpresident? Det bør alle som skal på tinget tenke på, ikke minst bør valgkomiteen lese alle disse artiklene, slik at de kanskje ser seg om etter en motkandidat – og det brennkvikt.

 

Oppfordring

Les professor Krøvels Kjeldekritikk og fotballjournalistikk på Vålerenga på nett. I motsetning til svært mange riksmedier forholder nemlig VPN og Sotahjørnet seg til nettopp kildekritikk. Vi graver godt før vi publiserer noe som en sannhet. Det bør også fotballjournalister gjøre når de nå har fått vann på mølla. Det er synd riksmedia nå kommer så seint inn i kampen mot Hallén, men de kommer i hvert fall. Da kan vi bli kvitt pesten i Norsk Fotball. Og så bør man støtte opp om aksjonen Ja til kamper, Nei til pamper på facebook.

 

 

VM-kvalifisering

I helga tapte Costa Rica 1 – 0 for Honduras. Giancarlo González spilte hele kampen, mens Diego Calvo kom inn i det 69. minutt for Christian Bolaños. Nederlaget betyr at USA har vinni VM-kvalifiseringa, men uansett er Costa Rica sikra VM-spill. De ligger på andre plass, poenget foran Honduras som møter Jamaica. På kvalifiseringsplass ligger nattas motstander for Costa Rica, Mexico. De har tre poeng opp til Honduras for å sikre seg direkte VM-plass, men kan også ryke ut ved tap, dersom Panama slår USA.

 

U17-landslaget

Ivan Näsberg skal i dag spille kamp for G17-landslaget på Marienlyst stadion. Motstander er Ukraina, som de også møter på torsdag samme sted. Vi er litt usikre på hvem som er siste spiller i troppen, det har nemlig ikke Norges Fotball Fiender klart å oppdatere, bare at ytterligere én spiller blir tatt ut. Det kan for eksempel være Rino Falk Larsen, Hassan Rahmani eller Simen Olafsen som alle har vært innom G17-landslaget i år.

 

Vi synes uansett det er merkelig at Haugesund har med tre spillere og Vålerenga bare har med én spiller. Det var ikke akkurat Haugesund som vant alt i G16-klassen i fjor. Ikke får dem matching i Oddsenligaen heller. Rekruttlaget til Haugesund er en middelhavsfarer i 3. divisjon og ingen av de tre som er tatt ut, har debutert i tippeligaen ennå. Men dette er vel Norges Fotball Fiender i et nøtteskall. Trener Bård Flovik har vel aldri vist seg i Vallhall og da kan man jo lure på hva han kan vite om spillerne han skal ta ut.

 

Flovik bor i Tromsø og har vært assistenttrener der. Nevnte vi at Tromsø også har med to spillere? De er fra det Tromsølaget som tapte 5 – 0 i semifinalen i NM mot Vålerenga? Oj, vi glemte å nevne. Norges G17 og G18-lag spiller antifotball. Kælk og mæl. Ikke hold ballen i laget. Flovik utvikler ikke unge spillere med sin stil; men han er kompis med Yngve Hallén, så derfor får han fortsette som landslagstrener i Norges Fotball Fiender.

 

Vålerenga i dag:

17:00 Fotball: Norge G17 – Ukraina, Treningskamp, Marienlyst Stadion

19:30 Hockey: Vålerenga U20 – Lillehammer, U20 Elite, Jordal Amfi

03:30 Fotball: Costa Rica – Mexico, VM kvalifisering runde 4, Estadio Nacional

 

  1. […] Pampeveldet til Yngve Hallén (sotahjørnet.no) […]