Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Fire sekstenåringer mot Hauerseter

14.10.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerenga fotball stilte med hele fire sekstenåringer i oppgjøret mot Hauerseter, et tredjedivisjonslag fra Nordkisa. De klarte seg bra alle sammen. To av dem imponerte sågar i kampen som til slutt endte med 1 – 10 fordel Vålerenga. Hattrick av Torgeir Børven og vår 23-årige prøvespiller Viðar Örn Kjartansson. Ellers scora både Joachim Thomassen, Bojan Zajic, Christian Grindheim og Fitim Kastrati.

 

De fire sekstenåringene som fikk sin debut var Henrik Udahl, Mats Andersen, Tarik Al Moussaoui og Eyolf Aarø. De klarte seg alle bra. Mest spilletid fikk Udahl som måtte inn for en haltende Joachim Thomassen med omlag én time. Andersen og Al Moussaoui fikk i underkant av en halvtime, mens Aarø fikk det siste kvarteret. Mer om hvordan talentene klarte seg finner du i kampreferatet.

 

Rekruttap

Vi fortsetter med lørdagsfotball. Dessverre blei det tap 0 – 3 for Bærum i Vallhall. Dermed er Bærum klare for opprykk. Vålerenga var spillemessig det beste laget i Vallhall. I følge utviklingssjef Andrea Loberto var det tre billige mål Bærum fikk. Det får så være. Laget har vist stort potensiale i år og neste år vil de være ett år eldre og enda litt bedre. Vålerenga har dessuten satsa på å utvikle spillerne etter at plassen var redda, i stedet for å spille for å få et godt resultat. Det kommer også til å gi resultater neste år. Gutta har én kamp igjen, borte mot Molde 2. Der kommer Molde 2 til å sette inn et knalltøft lag; men vinner våre unge helter der borte eller klarer en uavgjort, så kan de sende rekruttlaget til Molde ned til Hauerseter og andre 3. divisjonslag. Kampreferat på Vålerengas sider.

 

Uavgjort i byderby

Ingrid Schjelderup sendte Vålerenga i ledelsen, men Røa utligna i byderbyet i Vallhall søndag. Vålerenga er med det fortsatt best i by’n, men det var ufortjent at Røa fikk med seg poeng. Vålerenga ligger nå på sjetteplass, med mulighet til å ta igjen Avaldsnes på fjerdeplass. Neste kamp er revansjeoppgjøret etter cupfinaletapet. Kampreferat finnes her.

 

Åj Lars-skalp

Vålerengas iskrigere tok nok en gang skalpen til Stavanger Åj Lars hjemme i amfiteateret på Jordal. Jonte Berg og Anders Hilt Jørgensen ordna 2 – 0 ledelse etter første periode. Åj Lars reduserte en gang, men Morten Ask ordna 3 – 1 etter midtperioden. I tredje periode kontrollerte Vålerenga det hele inn. Det blei ikke flere mål, men det var i hvert fall Vålerenga som var nærmere 5 – 1 enn Åj Lars var 3 – 2. Årsbeste for hockeygutta. Dette lover bra. Dermed passerte de også Åj Lars på tabellen og ligger på andre plass bak firfirslene. Kampreferat finnes på Klanens sider.

 

Hockeylandslaget

Emilie Kristiansen, Julie Øiseth og Henriette Behn har vært i Finland og møtt det finske J18-landslaget to ganger og det finske J20-landslaget i en kamp med Norges J18-lag. Etter den sensasjonelle seieren på torsdag blei det tap for J18-laget fredag og ytterligere tap for J20-laget lørdag. Det får så være. Nå bærer det hjem til serieåpning mot Jordal på onsdag. Da starter veien mot seriegull og bøtte 2014. Hockeyjentene har tatt the double to år på rad nå.

 

Seriemestere

Vålerenga Trolls U19 slo Kristiansand Gladiators på bortebane 0 – 14 og blei med det seriemester i U19 amerikansk fotball. Det gjør de én kamp før serien er ferdigspilt. Den går på Jordal 19. oktober klokka 14:00 og er mot undulatene fra togstasjonen. Vi forventer at de gir undulatene deng!

 

Formen i anmarsj

Vålerengas håndballgutter har hatt en dårlig start på sesongen og lå på nedrykksplass etter to serierunder. Nå er formen i anmarsj og etter en solid borteseier 27 – 34 mot Kjelsås har laget klatra opp på femte plass. Damelaget derimot fortsetter å svikte i serien. Søndag blei det tap 21 – 27 i Jordalhallen for Kolbotn. Utrolig etter de prestasjonene jentene har gjort i NM.

 

Serieåpning

Vålerengas herrelag gikk på sesongens første tap borte mot Øreåsen i 1. divisjon avdeling øst. Knepent 7 – 6 endte det i favør bønda; men for damene i 2. divisjon blei det en maktdemonstrasjon i serieåpninga i Jordahallen. Holmlias rekrutter blei sendt hjem med 13 – 5 i sekken. Vi tror på opprykk for innebandyjentene.

 

Vålerenga i dag:

18:00 Kultur: Historielagets fotoutstilling, Vålerenga Kirke