Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Leikestue i andreomgang

17.06.2013 av under 2013, Fotball, Herrer, VIF | Ingen kommentarer
Det var klart for byderby mot Skeid. Vålerengas G16-lag hadde mye å hevne. Riktignok lekte de med Skeid i interkretskampen og vant enkelt 4 – 1, men Skeid topper interkretsserien allikevel med Vålerenga på en syvende plass. Som om ikke det var nok – i Vålerengas egen eliteturnering ATEA møttes laga i finalen. Skeid utligna til 1 – 1 to minutter på overtid og vant straffesparkkonkurransen. Mye skulle hevnes – og mye blei hevna.
 
Skeid hadde ballen. Jævla mye også, men det blei bare nesten. Det stoppa i forsvaret. Men kaptein Benjamin Lindstad signaliserte nesten med en gang at han måtte bytte. Men før Vålerenga rakk å bytte ham, så scora de. Henrik Udahl tredde igjenom Hanad Absawe. Aleine med keeper gjorde han en kjapp tofotsfinte. Keeperen satt og grodde rot i kunstgresset mens Absawe dytta læret over mållinja.
 
Midtveis i omgangen spilte Udahl Absawe igjennom på ny. Keeper kom ut og kula var litt for hard. Absawe rakk den bare med en tupp og dessverre fikk han ikke den forbi Skeids keeper Trym Brenna Larsen. Skeid fikk også et par muligheter etter en halvtime. Først var det Bilal Youssef Al-Sabbagh som skøyt. Ballen endra retning og Thierry Dabove sto plutselig nesten på blankt mål. Eyolf Aarø stupte fram som Tippen Johansen på sitt beste og fikk snappa læret foran tåspissen til Dabove.
 
Minuttet etter var Dabove på farta igjen. Skeid rulla opp angrepet og skuddet fra Dabove var utagbart, men ei stolpe er en god keepers beste venn og Vålerenga fikk avklart. På overtid av første omgang kjørte Absawe karusell med Skeids midtbane, slo til Marius Nygaard og fløy sjøl på overlap. Fikk igjen kula og slo inn, men ballen sklei litt av headinga til Madhusan Vikcneswaran og gikk en meter utafor stolpa. Vålerenga tok, kanskje noe ufortjent, pause med ledelse 1 – 0.
 
Skeid hadde hatt ballen mest og styrte det meste i første omgang. I den andre fikk de helst ikke låne den i det hele tatt. Til nød når hver gang de måtte ta avspark. Først var det et innlegg fra Vikcneswaran som keeper boksa ut via hånda til forsvarsspilleren. Der blei det ikke dømt straffe, men bare sekunder seinere fikk Vålerenga straffe allikevel. Kasper Hansteen spilte igjennom Nygaard. Han vippa kula over keeper og Brenna Larsen og blei felt. Udahl satt den sikkert.
 
Så kom en svært morsom situasjon. Nygaard gikk på et raid på kanten, spilte ut til Udahl som vente opp og skøyt. Kula spilte flipper mellom fire fem spillere før den spratt langs streken og utafor. Den neste sjansen kom på en kontring etter hjørnespark. Vålerenga kom fem mot to og litt uforstående skøyt Nygaard fra litt skrå vinkel, og en meter utafor.
 
Vålerenga var ikke ferdige med Skeid og Moussaoui trede igjennom Vikcneswaran nede ved stolpen. Han la den enkelt i keepers korthjørne. Etter en times spill var det klart or Absawe-show igjen. Tre spillere blei i tur og orden finta ned i ballbingen før han serverte Vikcneswaran på åpent mål. 4 – 0!
 
Vålerenga fortsatte og etter godt pasningsspill fra Michel Carrasco og Absawe var Ola Johannessen Kruge servert et mål. Han styrte derimot kula utafor. Referenten fikk tydelig beskjed om å telle målgivende pasning til Absawe på den også. Det var derimot før vi skjønte at Kruge tydeligvis bare vil score perler. Kjetil Andreas Olsen Fjærvoll gjenvant ballen og Kruge klinka til fra 20 meter og den kula gikk tverrligger inn. 5 – 0. Hevnen var ikke lenger søt. Hevnen var en rasering av smågodthylla – Skeid fikk forøvrige beholde karamellene…
 
Vålerenga G16 – Skeid 5 – 0 (1 – 0)
16.06.2013 18:00
Valle kunstgress 2
NM åttendelsfinale
ca 60 tilskuere
 
Vålerengas lag:
Eyolf Aarø
Michel Carrasco – Mats Andersen – Benjamin Lindstad (c) – Ketil Andreas Olsen Fjærvoll
Didrik Støren Hagen – Tarik Al Moussaoui
Hanad Absawe
Marius Nygaard – Henrik Udahl – Madhusan Vikcneswaran
 
Skeids lag:
Trym Brenna Larssen
<usikker> – Sander Pettersen – Anentan Kanaganathan – Sulayman Bojang
Sebastian Mugaas Salgueiro
Bilal Youssef Al-Sabbagh – <usikker>
<usikker>
Thierry Dabove – <usikker>
 
Vålerengas beste: Hanad Absawe

 

Kampfakta:

9 1-0 Spill Hanad Absawe (Henrik Udahl)
12   Ut Benjamin Lindstad (Vålerenga)
12   Inn Kasper Hansteen (Vålerenga)
44 2-0 Straffe Henrik Udahl
50   Ut Sulayman Bojang (Skeid)
50   Inn <usikker> (Skeid)
54 3-0 Spill Madhusan Vikcneswaran (Tarik Al Moussaoui)
60 4-0 Spill Madhusan Vickneswaran (Hanad Absawe)
65   Ut <usikker> (Skeid)
65   Inn Sondre Bunde (Skeid)
67   Ut Marius Nygaard (Vålerenga)
67   Inn Andreas Knudsen Nordheim (Vålerenga)
69   Ut Tarik Al Moussaoui (Vålerenga)
69   Inn Ola Johannesen Kruge (Vålerenga)
70   Ut <usikker> (Skeid)
70   Inn <usikker> (Skeid)
75   Ut Henrik Udahl (Vålerenga)
75   Inn Jørgen Hexeberg Linna (Vålerenga)
77   Ut Madhusan Vickneswaran (Vålerenga)
77   Inn Julian Næss (Vålerenga)
80 5-0 Spill Ola Johannessen Kruge (Kjetil Andreas Olsen Fjærvoll)

 

Målsjanser Vålerenga Skeid  
1. omgang 3 2  
2. omgang 10 2  
Totalt 13 4  

 

Cornere Vålerenga  Skeid  
1. omgang 0 3  
2. omgang 1 3  
Totalt 1 6  

 

* Skeids spillere på offisiell fotball.no stemmer ikke med numrene de hadde i kampen. Derfor enkelte usikre spillernavn.