Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Se der danser Vål’enga!

23.04.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Rekrutta er de beste i hele verden. Uansett! Enten det er gutta som spiller eller det er damene, rekrutta viser at det er håp. Nå er det også snakk om topplasseringer og ikke nedrykksstrid. Dessuten kan vi by på gårsdagens intervju med Kjetil Rekdal på Klanens Webradio. Det er egentlig alt vi har å snakke om i dag, på en vakker oslotirsdag.

 

Birkebeineren

Vålerengas rekruttgutter rundjulte Birkebeineren i går. 3 – 1 sto det til slutt etter at Ghayas Zahid og Mostafa Abdellaoue sørga for 2 – 0 til pause. Fitim Kastrati ordna 3 – 0 kun tre minutter etter at han entra banen før Birkebeineren reduserte. Vålerenga klatra dermed opp på 2. plass i Oddsenligaens avdeling 1. Kun ett mål bak Asker. Kampreferat er ute her.

 

Bækkelaget

Vålerengas rekruttjenter overhøvla Bækkelaget i går. 0 – 5 endte det til slutt. Nana Gram sørga for ledelse til pause. I andre omgang putta Julie Solberg to mål, mens Sandra Magnusdottir og Ida Dåstøl putta ett hver. Kampinfo her. Dermed klatra Vålerenga opp på 4. plass på tabellen i 2. divisjon avdeling 1.

 

Vålerenga i dag:

19:00 Pub: Allmennquiz, Vålerenga Vertshus