Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Storsignering på gang

27.02.2013 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Det er tydeligvis mange klubber som sliter med å stille lag nå i februar. I går møtte undulatene med tre innbyttere, hvorav kun to var utespillere. Holmlia måtte nylig steppe inn for Skeid som ikke klarte å stille lag mot Vålerengas G19-lag og jaggu meg måtte nå også Kolbotn trekke seg fra søndagens treningskamp mot Vålerengas damelag. Ingenting er med andre ord som det skal utenom i Vålerenga.

 

I går spilte altså fotballgutta treningskamp mot undulatene. Kampreferat finnes her, men vi legger ikke skjul på at vi fortsatt ler ganske mye av undulatene. De skylder på mange skader, men dropper å nevne at Lars Hirschfeld, Jan Gunnar Solli, Fegor Ogude og Mohammed Fellah heller ikke spilte oppgjøret. Fire spillere som er faste i vålerengas startellever. I tillegg mangla Benjamin Dahl Hagen i forsvarsrekka, Kristofer Hæstad og Kamer Qaka på midtbanen og Moussa Nije i angrepsrekka. På lørdag får nok undulatene bekreftelsen på at Ullensaker/Kisa er Romerikes beste lag, men vi tror også Strømmen er bedre enn undulatene for tida og at undulatene nok må kjempe med Eidsvold Turn og Lørenskog om å være Romerikes tredje beste lag.

 

Uansett, Vålerenga er enige med en ny spiller, som blir signert bare klubba blir enige og han består den fysiske testen. Det har vært mange spørsmål om denne spilleren og vi velger å si så mye som at han er en bekjent av en tippeligaspiller som nylig er blitt mester. Han er også høyrebeint og meget offensivt anlagt. Og hvis det går i orden med klubben så er dette en kjempesignering og Vålerenga er storfavoritter til seriegull. Sånn, da har dere litt å gruble på, glede dere til og dessuten nevner vi i en bistetning at dersom du vil være sikker på å få se ham i hjemmedebuten, så kan det lønne seg å stikke innom Sjappa å handle sesongkort først som sist. I år kommer Ullevaal stadion til å være full i nesten hver eneste kamp…

 

Mathisen tilbake på Valle

Klubbløse Alexander Mathisen er tilbake på Valle, men foreløpig er det kun snakk om å holde seg i form og ikke snakk om signering. På sotahjørnet mener vi bestemt å ha hørt lignende uttalelse for ikke så lenge sida angående en DJ, som plutselig blei endra til prøvespill og som nå er under kontrakt med klubben. Mathisen spilte en årrekke for Vålerenga og kom fra den store Captains-årgangen som herja både på fotball- og hockeybanen. Foruten å ha spilt i Vålerenga har Mathisen også spilt i bakgårdsklubben Aalesund samt i storklubbene Inter, Lierse og Hauketo.

 

Brann sikler på Ogude

Brann har forsøkt å kjøpe Fegor Ogude, men 3,5 millioner speciedaler er nok i minste laget. Det må minst opp i samme sum i euro, kanskje det dobbelte for afrikamesteren som er en drivendes dyktig gule kort-samler. Dessuten har vel også Ogude tenkt seg utenlands, det er like greit å vente til sommeren når Roma blar opp 20 millioner euro.

 

Draktauksjonen

Klanens Webradios draktauksjon ruller videre. Der har budene når dette skrives kommi opp i 2000 kroner på både Elmira Jackalsdrakta til Justin Donati og Elmira Jackalsdrakta til Tyler Donati. Budrunden foregår i utgangspunktet på Klanens Webradios facebookside. For de som ikke har facebookkonto, men allikevel ønsker å by, kan gjøre dette ved å sende mail til rwk ÆTT klanen DÅTT no. Penga fra auksjonen går uavkorta til å sende kommentatorer for å sende vålerengakamper på webradio, for eksempel til Stavanger i finalene.

 

Landslag

Ivan Näsberg spilte 60 minutter som høyreback da Norges G17-lag klarte uavgjort 1 – 1 mot Belgia på La Manga i går. Neste kamp for Näsberg er i morgen.

 

Vålerenga i dag:

18:18 Pub: Sportsquiz, Bohememen Sportsbar

19:00 Pub: Vertshusdamene dart, Vålerenga Vertshus