Islandsk landslagsspiller signért

29.01.2013 av under Gjetord | 1 kommentar

Vålerengas toppserielag har signért den islandske spilleren Sandra Sif Magnúsdóttir. Magnúsdóttir kommer fra Breiðablik, der hu har spilt hele karriéren. Hun har også landskamper for aldersbestemte landslag på Island. Hu fyller 25 år rett før sesongen starter og blir sannsynligvis en sterk tilvekst. Ulike kilder påstår spilleren både er forsvarsspiller, midtbanespiller og spiss. Så her har sikkert Vålerenga skaffa seg en anvendelig spiller. På tross av at vi er ganske stø i norrøne tekster, så fant vi ikke så mye om spilleren på islandske sider, men det er lovet en artikkel om henne ganske snart på damelagets hjemmeside. Der står det nok mer…

Sandra Magnúsdóttir i aksjon for Breiðablik.

 

Primadonnaspillere

Kjetil Rekdal har satt klare regler for spillerne. De inneholder blant annet bruk av leggskinn – også på trening. Dette skal hindre skader og således sørge for at Vålerenga kan stille best mulig lag til en hver tid. Nå blei Mohammed Fellah atter en gang skada, en fraktur høyt oppe på leggbeinet etter en takling. Det får sotahjørnet til å stille spørsmål om Rekdal muligens må endre sine regler – utstyret må spesifiseres.

 

Fellah spiller med leggskinn som langt i fra dekker halve leggen hans. Nå fikk han en trøkk over leggskinnet sitt, et sted han kunne ha beskytta ved å bruke leggskinn i full størrelse – slik for eksempel andre elegante fotballspillere som Lionel Messi gjør. Messi er nesten aldri skada, Fellah er skada støtt – og det er oftest leggbeinet som får støyten. Det er på tide å få av seg primadonnanykkene og beskytte leggen sin ordentlig. Rekdal bør sette krav til at leggskinna i framtida dekker det meste av leggen. Ellers er det jo lite poeng i å ha dem på.

Mohammed Fellahs minileggskinn påførte ham beinbrudd. Foto: Anders Grydeland.

 

Landskamper

Fegor Ogude trår til for alvor i kveld. Nigeria bør vinne dersom de vil spille kvartfinale i afrikamesterskapet og Etiopia bør strengt tatt ikke være en målestokk. Men de har rota seg bort før. Lars Hirschfeld er i Houston og skal prøve å holde Canadas mål reint for amerikanske fotballer – av den runde sorten. Det skjer vel egentlig strengt tatt ikke før i morgen, men uansett midt på svarte natta.

 

Endringer i kampoppsettene

Det er kommi en bråte med endringer i kampoppsettene. Noen kamper er borte, noen er kommi til og noen har fått endra kamptidspunkt. Vi tar det fort og gæli. Kamper i kursiv er ikke nye, men har fått endra kamptidspunkt. Det vil si, alle åtte tippeligakamper som er lagt ut, har fått endra kamptidspunkt. Snakk om forutsigbarhet.

05.02 16:30 Asker Vålerenga Føyka Stadion Treningskamp
13.02 19:00 Vålerenga Kalmar FF La Manga A La Manga Cup
14.02 16:00 Vålerenga Start La Manga B La Manga Cup
16.02 16:00 FC Astra Giurgiu Vålerenga La Manga A La Manga Cup
17.02 16:00 Vålerenga FC Nordsjælland La Manga B La Manga Cup
16.03 18:00 Brann Vålerenga Brann Stadion Tippeligaen
01.04 19:00 Vålerenga Sogndal Ullevaal Stadion Tippeligaen
05.04 19:00 Odd Vålerenga Odd Stadion Tippeligaen
13.04 18:00 Vålerenga Strømsgodset Ullevaal Stadion Tippeligaen
19.04 19:00 Start Vålerenga Sør Arena Tippeligaen
27.04 18:00 Vålerenga Aalesund Ullevaal Stadion Tippeligaen
04.05 15:30 Sogndal Vålerenga Fosshaugane Tippeligaen
08.05 19:00 Vålerenga Hønefoss Ullevaal Stadion Tippeligaen

 

Vålerenga i dag:

19:00 Fotball: Etiopia – Nigeria, Afrikamesterskapet, Royal Bafokeng Stadium – Sør-Afrika

19:00 Pub: Allmennquiz, Vålerenga Vertshus

03:00 Fotball: USA – Canada, Treningskamp, Houston – USA

 

  1. […] har Sotahjørnet.no muligvis et poeng i dette med de korte leggskinna. Er det så lurt å spille med de, og kunne […]