Cupen og Trolls

14.04.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

På søndag spiller damelaget sin første runde i cupen, mot Asker. Rundt omring 30. april møter G19 Ullensaker/Kisa; men hvem får så herrelaget? Vel, Sotahjørnet veit svaret. Vi kommer etter all sannsynlighet til å få Ottestad fra Hamar. Begrunnelsen vår for å si dette er såre enkel. Ottestad var først ute til å proklamere at det hadde vært gøy å få Vålerenga. Alle som har sagt dette først de siste 7 åra har fått nettopp Vålerenga, dermed er saken grei i Sotahjørnets øyne. Vi kommer helt sikkert til å få Ottestad.

 

Håvard Nielsen har gjort sine saker veldig bra i serieåpninga. Mål i åpningskampen i Stavanger og meget farlig frampå mot Stabæk. Dette har tydeligvis også imponert G19 landslagets trener Bård Flovik, for nå er Håvard Nielsen tatt ut i troppen som skal spille EM-kvalik i Sarpsborg 28. april til 3. mai. Dermed går han glipp av cupkampen mot Ullensaker/Kisa, men Sotahjørnet antar vi har nok krutt i laget til å senke bønda allikevel, noe annet vil være en sensasjon. Motstandere er Moldova, Wales og Serbia.

 

Juniorlaget slo til med 4-2 seier over Follo i går på Valle. Dessverre finnes det ikke noe referat fra Vålerenga ennå, så Sotahjørnet har verken oversikt over målscorere eller lagoppstilling. Uansett, Follo sitt referat fra kampen finnes her.  

 

Vålerenga Trolls har fått en ny spiller. I går landa nemlig quarterback Scott Boer fra Modesto i California. 28-åringen er 189 cm høy og spilte i fjor for Kronborg Knights i Danmark. I følge danskene løper han 40 yards på 4,6 sekunder. Sotahjørnet er særdeles skeptisk. Ikke fordi vi ikke tror Boer er en dyktig quarterback som kan tilføre Trolls mye offensiv styrke; men rett og slett fordi han er trekvart hollandsk og alle som snakker språket der nede veit at Boer betyr bonde…

Scott Boer

 

Vålerenga i dag:

18:00 Årsmøte Vålerenga Håndball, Jordalhallen