Snuoperasjon ga seier

10.12.2012 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Helga er over og som vanlig går gjetordet igjennom alt som har skjedd siden gjetordet sist blei publisert på fredag. Det har vært en forholdsvis nyhetsfri helg og det på tross av at fotballklubben jakter en ny trener. De fleste ser ut til å falle inn i juledvalen og dessverre er nok sportsjournalister flest mer opptatt av presangjakt enn trenerjakt for tida.

Seiersjubel med Madelen Rognaldsen (29) og Therese Strømstad. Foto: Kenneth Myhre.

 

Snudde i siste periode

Vålerengas damelag i ishockey kom skikkelig skeis ut i gårsdagens eliteseriekamp mot Sparta. Etter to perioder leda østfoldlaget 0 – 3 i Jordal Ungdomshall, men en fantastisk snuoperasjon i løpet av de syv første minuttene av siste periode, gjordet at laga sto likt. Martine Henriksen putta den første, deretter Madelen Rognaldsen før Henriksen igjen putta. I undertall på slutten av kampen blei Rognaldsen matchvinner. Kampreferat kan leses her.

 

Søberg med målgivende

Norges U20-lag for menn spiller for tida ishockey-VM. Steffen Søberg holdt nesten nullen, men sørga i tillegg for målgivende pasning da Østerrike blei slått 4 – 1 i gårsdagens åpningskamp. Både Nicolay Næsgård, Magnus Hoff og Jørgen Karterud sparte poenga sine til de blir mer nødvendige. For eksempel i kveld, når Frankrike er motstander.

 

Kørjball

Vålerengas damelag i førstedivisjon i kørjball tapte 64 – 67 for Ullern søndag. Dermed sliter de fortsatt nest nederst på tabellen. Allikevel må det ha vært en god prestasjon, for Ullern er ubeseira og kun en trepoenger skilte altså jentene fra poeng denne gang. Rett før dem spilte herrelaget og med dem er det rake motsetninga. Sandvika blei feid av banen med 106 – 78 og herrelaget styrer rett mot opprykkskamp i fra 2. divisjon.

 

Bændi

Askerbøringene bød ikke på noen problemer da innebandydamene krabba opp på 2. plass i 2. divisjon. 1 – 5 blei sluttresultatet og nå skal jentene ut i toppkamp mot Bygdø Monolitten 2 på lørdag. Vinner de mot vestkantsossene så overtar de også tabelltoppen. Kanskje kan også de komme seg opp på nest øverste nivå i løpet av 2013.

 

Vålerenga i dag:

19:00 Hockey: Norge GU20 – Frankrike, VM 1. divisjon, Amiens