Damelaget: Kampen om opprykk!

09.10.2009 av under 2009, Damer, Fotball | Ingen kommentarer

Søndag 11. oktober klokka 14:00 tar Vålerenga i mot Byåsen på Valle. Dette er den første av to kamper damelaget skal spille i kampen om å rykke opp til 1. divisjon. Den andre kampen spilles mot Sortland i Blåbyhallen på Sortland søndag 18. oktober klokka 16:00.

Blussing fra bortekampen mot Borgen. Foto: Kenneth Myhre.

 

Det er altså tre lag som spiller enkel serie for opprykk.

Den første kampen blei spilt i Byåsen, mellom Byåsen og Sortland. Byåsen vant denne kampen 1-0. Det betyr at Byåsen rykker opp ved seier over Vålerenga, men det gjør de jo selvfølgelig ikke – det er jo Vålerenga som skal opp.

 

Mens Vålerenga vant sin serie i Oslo overlegent, med 21 seire og bare ett tap (borte for et Kolbotnlag spekka med toppseriespillere grunnet EM-pause) var det svært jevnt i trøndelagsserien mellom Byåsen, Ranheim og Sunndal. Byåsen vant til slutt med 49 poeng, mot Ranheims 46 og Sunndals 44.

Byåsens bortestatistikk er 8-2-1 med målforskjell 25-12.

Vålerengas hjemmestatistikk er 11-0-0 med målforskjell 51-10.

 

Vålerengas toppscorere i serien:

Anna Fjeld 24

Siham Loulanti 12

Marte Vik Edvardsen 10

Bente Velde 9

Karen Werner 7

 

Artikkelen er opprinnelig publisert på klanen.no.