Serieåpning for damene

25.04.2010 av under 2010, Damer, Fotball | Ingen kommentarer

Det er nå også tid for serieåpning i 1. divisjon for kvinner og Vålerengas damelag har reist til Haugesund for å spille mot Haugar i 1. serieomgang. Kampen spilles på Sakkestad.

 

Haugar rykka egentlig ned fra 1. divisjon i fjor, men Larvik blei tvunget til å trekke laget og dermed slapp Haugar med skrekken denne gang. De nyopprykkede Vålerengajentene er i år tippa i opprykkskampen og et lag som Haugar bør derfor slås.

Anna Fjeld i cupkampen mot Ørn. Foto: Inge Wallumrød.

 

Vålerengas tropp:

Reidun Jensen, Katarina Gundersen, Susanne Olswen, Hilde Ånneland, Hanne Mellingsæter, Silje Kronkvist, Bente Velde, Cecilie Berg Hansen, Ida Kristoffersen, Tone Løkås, Marte Libach, Anna Fjeld, Kristin Haugstad, Karen Kamsvåg og Ida Nordby.

 

Opprinnelig publisert på klanen.no.