Alt annet enn RimiBowl

18.06.2012 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vi hadde egentlig tenkt å skrive en god del om dette arrangementet, men Vålerenga på nett har kommi oss i forskjøpet. Dere kan lese alt om arrangementet ut i fra deres artikkel, reaksjoner på forum og Vålerengas pressemelding. Så derfor skriver vi om alt annet enn RimiBowl og nøyer oss med å spørre uvitende om Bowl betyr at det blir Bowling og kan undertegnede i så tilfelle få lov til å bruke Yngve Hallén sitt hue som bowlingkule?

 

NM

Vålerengas G16 spilte åttendelsfinale borte mot Bærum på Sandvika Stadion lørdag. Kampen sto 0 – 0 til pause, men i andre omgang scora Tega George to mål på dødball og sørga med det for at Vålerenga tok seg videre til kvartfinalen. Vålerenga kan møte Vard Haugesund, Viking, Molde, Tromsø, Start, Aalesund og vinneren av den kampen det er umulig å finne informasjon om, nemlig Fredrikstad og Stabæk i kvartfinalen. Uansett blir det spennende. Kvartfinalen skal spilles rundt 25. august.

 

Landslagsoppdrag

Vålerengas unge spisstalent Elise Myklebust har overbevist stort i det siste. På Vålerengas sider kan man lese om at hu nå trener fast med a-laget og det betyr vel sannsynligvis at toppseriedebuten ikke er langt unna. Hu har i år vært fast innslag på J16-landslaget og når Håkon Grøttlund tok ut troppen til Open Nordic Tournament i Finnmark, var det nok ikke mange som blei overraska over at hu blei tatt ut igjen. Motstanden blir dog tøff. Nederland, Danmark og Tyskland er i Norges gruppe. Turneringa spilles fra 9. til 14. juli.

Nok en gang er det én spiller som gjør J16-landslaget verdt å følge.

 

Stortap

I 2010 dro Flisa-spissen Jonas Enkerud til Nybergsund og adeccoligaen. I august samme år fatta Vålerenga interesse for spissen og han kom på treninger. Han blei til slutt veid og finni for lett og med åtte mål for nedrykkslaget Nybergsund-Trysil blei han der. Så langt i år har han putta åtte ganger i andre divisjon også, og på lørdag scora han hattrick mot Vålerengas rekruttlag. Typisk Vålerenga, spillere vi vraker scorer nesten alltid i mot oss. Til slutt tapte Vålerenga hele 4 – 0 mot topplaget i oddsenligaen avdeling 1 og det er nå bare tre poeng ned til nedrykksplass. Laget har også en vanskelig hjemmekamp i neste kamp – hjemme mot tredjeplasserte Fram Larvik, deretter har de to kamper mot bånnlaga før serien er halvspilt.

 

Treningskamp

Vålerenga spilte treningskamp mot Ullensaker/Kisa på nøytral gressbane på Nesodden. Det skulle vise seg å være en oppløftende forestilling for Vålerengas del. Etter en drøy time leda nemlig laget hele 4 – 0 etter mål av André Muri, Bojan Zajic, Kristofer Hæstad og Håvard Nielsen. Riktignok slo Kisa tilbake så sluttresultatet blei ikke bedre enn 4 – 2, men Kisa er i form og har fem strake seiere i adeccoligaen som de også topper. På Sotahjørnet ser vi svært positivt på en 4 – 0 ledelse etter en times spill og spår en glimrende høstspurt fra Martin Andresens menn, som ender i både seriegull og bøtte.