Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Fjern Hallén nå!

07.06.2012 av under Gjetord | 1 kommentar

Yngve Hallén er en diskriminerende leder. Eller leder – snarere mafiaboss er nok en riktigere betegnelse. Fra dag én i stolen som innsatt i galehuset på Ullevaal har han jobba for å flytte penger vekk fra kvinnefotballen og over til herrefotballen. At svinet blei gjenvalgt på årets ting er intet mindre enn en skandale. Han har hele tida vist sin udugelighet og greier ikke en gang å få kongehuset representert for utdeling av kongepokalen.

 

Hallén er så mannen som flytta NM-finalen ut av hovedstaden. Ikke så langt, men til nabokommunen Bærum. Nå tar han steget skikkelig ut og flytter finalen ut til en liten togstasjonen som av en eller annen merkelig grunn har fått bystatus. Greit, det finnes 96 byer i Norge, men Lillestrøm er ikke en gang på lista over de 30 største målt i innbyggertall. Hva slags fest er det man inviterer til da? Byen er så liten at den ikke en gang er finni verdig til å holde delfinale i melodi grand prix.

 

Og hvor har de tenkt at banketten skal foregå? På det fasjonable og tradisjonsrike pizzahuset Egon i Storgata? Det blir sikkert trivelig, omtrent som å holde den på Grand i Karl Johans gate det. Kjempeflott! Helt topp når jeg tenker meg om. Da sparer jo forbundet enda mere penger. Penger som Hallén kan bruke til å bestikke noen til å dikte opp anmeldeser så han kan kvitte seg med alle motkanditater rett før tinget i 2014.

 

Storseier

Vålerengas G19-lag har hatt en liten formsvikt i interkretsserien, men i går slo de voldsomt tilbake. Ghayas Zahid åpna scoringsballet allerede etter 8 minutter. Riki Alba og Harmohan Singh fulgte på før kråkene flaksa en ball inn i nettet. Zahid og Alba putta ytterligere ett mål hver før pause. I andre omgang roa gutta ned, det blei gjort en del bytter og kampen var jo allerede avgjort. Allikevel sørga Monir Benmoussa og Mohamed Ofkir for at sluttresultatet blei pene 7 – 1.

 

Fortsatt på topp

Juniorjentene gikk på et uvant poengtap i går. Både våre jenter og særpingene forble målløse i oppgjøret og dermed benytta de ikke anledninga til å stikke i fra. De leder heldigvis fortsatt, men må passe seg for de tre sosseklubbene fra vestkanten som jager dem. Og neste kamp for jentene er nettopp et toppoppgjør mot galopplaget på Jarmyra.

 

Dugnad

Det hjelper å etterspørre ting. EngaSkru sin dugnad i går er plutselig satt opp i dag. Det betyr altså at det er dugnadsånd som gjelder i kveld. Oppmøte fra klokka 17:00 ved inngang 3 på Ullevaal Stadion. Vi velger å sitere fra klanen.no: NB! I dag er i morra i dag, det var i går i morra var i morra – kort oppsummert kan man altså si at det er i dag. Det er stoldugnad, altså.

 

Den moderne fotballen

Den moderne fotballens menneskeverd har ennå ikke nådd Polen og Ukraina, men Vålerenga forsøker i hvert fall å nå fram dit. Dette kan du lese mer om i dagboka på vpn. Der kan du også lese om at den moderne fotballens kapitalisme nå har nådd Wales. Er det rart vi supportere gremmes?

 

Vålerenga i dag:

17:00 Dugad: EngaSkru, Ullevaal Stadion inngang 3

 

  1. […] Ei uke tidligere starta det møysommelige arbeidet etter den korte artikkelen Fjern Hallén nå som omhandler flyttinga av damenes […]