Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Styret må gå!

03.05.2012 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Det værste bråket etter at Vålerenga nesten røyk ut i cupens første runde har lagt seg. Dermed kan vi ta for oss landslagsuttakene som dukka opp i går og lade opp til dagens interkretskamper som dessverre kolliderer. Kjempeirriterende, omtrent like irriterende som en kvise du ikke får splætta. Og siden vi først er irriterte, så mener vi at styret må gå!

 

Styret må gå!

Klanens styre har brutt Klanens vedtekter som årsmøtet har satt. Dette er eksklusjonsgrunn fra Klanen og dermed krever sotahjørnet at styret ekskluderer seg selv og dermed går av. Det står nemlig i vedtektene:

12. Eksklusjon

Medlemmer som bryter Klanens vedtekter og/eller bidrar til å skade Vålerengens Idrettsforening eller Klanen skal ekskluderes. Beslutning om eksklusjon fattes av Styret. (…)

Klanens styre gitt signaturfullmakt ene og alene til Steinar Jensen og har dermed brutt den følgende vedtekten.

19. Organisering

(…)Signaturrett innehas av to styremedlemmer i fellesskap.(…)

Og da har jo ikke styre noe valg. De må altså nå se seg nødt til å ekskludere seg selv fra medlemsskap i Klanen og det betyr rett og slett bare én ting. Styret må gå!

Du kan lese mer om styreskandalen her.

 

Landslag 1

Joachim Thomassen og Mohammed Fellah er tatt ut i troppen til G23-landslaget som møter Wales i International Challenge Trophy 5. juni. Kampen spilles på Mjøndalen stadion, som er splitter ny og åpna 28. april med adeccoligakamp mellom Mjøndalen og Bryne. For de som lurer på hvorfor i alle dager Mjøndalen har fått sin egen stadion, så skal det sies at den ligger bare 50 meter unna Nedre Eiker Stadion og tar hysteriske 2100 tilskuere. I åpningskampen mot Bryne hadde de således nesten fyllt stadion med 1905 tilskuere.

 

Og at nytt stadion gir en boom er tydelig. I fjor så nemlig bare 851 tilskuere tilsvarende oppgjør; men dersom Vålerenga møter dem borte i cupen én gang til, slik vi gjorde i 2006, så slapp av – du får billett. Da flyttes kampen tilbake de 50 meterne til Nedre Eiker Stadion, som tross alt har en tilskuerkapasitet på 4500. Stadion er planlagt, godkjent av kommunen og bygd opp i løpet av åtte måneder. I Oslo har vi nå holdt på i fem år siden vedtaket i bystyret uten at et eneste spadetak har blitt tatt.

 

Landslag 2

Per Joar Hansen har også tatt med seg Vålerengaspillere i sin tropp til G21-landskampene mot Aserbadsjan og Island. Det er Harmeet Singh og Marcus Pedersen som er tatt med til kampene som spilles på Marienlyst stadion henholdsvis 1. og 12. juni. Med seiere i begge kampa vil Norge ligge to poeng bak England i EM-kvalifiseringsgruppe 8. Uansett vil det bli vanskelig å vinne pulja, ettersom Norge avslutter med bortekamper mot Belgia og England. Da må de i tilfelle satse på å være blant de fire beste toerne.

 

Interkrets 1

Vålerengas ubeseirede G19-lag spiller i dag interkretskamp borte mot Oppsal på Trasop. Oppsal er et av topplaga i divisjonen og kjemper med Skeid og Lillestrøm om plassene bak Vålerenga. Klubben som blant annet har fostra Håvard Nielsen og Shåresh Ahmadi viser at de fortsatt er godt gående og vil nok by på kamp i byderbyet.

 

Interkrets 2

J19-laget kan spiller interkrets i kveld. De reiser til Bærum for å knuse Stabæk. Og gjør dem det tar de tilbake topplassen i serien, som jentene fra galoppbanen låner et øyeblikk fordi de har spilt én kamp mer. J19-laget har bare spilt én serierunde, den vant de til gjengjeld hele 8-0.

 

Vålerenga i dag:

18:30 Fotball: Stabæk – Vålerenga J19, Interkrets, Nadderud kunstgress 2

18:45 Fotball: Oppsal – Vålerenga G19, Interkrets, Trasop