Vålerenga United i skarrebygda

29.04.2012 av under Vålerenga | Ingen kommentarer

Før tippeligakampen mellom Vålerenga og Brann var det klart for et oppgjør mellom klubbenes unified lag. Dette blei stilt i stand etter en uheldig uttalelse fra en av Klanens talsmenn i pausa under fjorårets 1-4 seier i skarrebygda. Gutta blei flydd inn og bodde på Klanens regning i denne helvetes forgård, som innimellom har vært skikkelig hyggelig sånn reint poengmessig. Carl Erik Torp dømte oppgjøret.

Marius viser driblekunster ute på sidelinja. Foto: Hjesus.

 

Det starta ikke spesielt bra for Vålerengas del. Første omgang bør man vel egentlig bare glemme. Nervene var tydeligvis til stede og det sto 4-0 til pause til de som skarrer. Men etter pause snudde kampen. Vålerenga United dominerte stort og Faisal scora to tidlige mål. Sant og si var Faisal svært nære ved tre anledninger til; men ballen gikk i stolpen eller like utafor. Til slutt endte det 5-2 etter at Vålerenga kasta alt unntatt keeperen i angrep og det blei skarra inn ei kontring.

Faisal reduserer til 4-1 tidlig i andre omgang. Foto: Hjesus.

 

Et dusin klansmenn og –kvinner hadde finni veien tidlig opp fra sentrum og heia på laget, kjent for å skape glede og entusiasme på Norway Cup. Flere tilskuere kom til underveis i oppgjøret og det var en blid gjeng fra Vålerenga United som takka Klanen for kampen etterpå, til tross for et nederlag.

Laget takker Klanen etter kampen. Foto: Hjesus.