Seriemestere x 2

27.02.2012 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerenga er ikke norges mestvinnende idrettsforening uten grunn. At fotballgutta vant ferien nede på La Manga var bare opptakten til det som skulle skje i helga. Fredag klinte Vålerenga til med årets første seriemesterskap. Det skulle bare ta drøyt et døgn før antallet seriemesterskap i 2012 var dobla; men når all feiring og jubel er over, så tar gjetordet nok et oppgjør med mafiosoen i fotballforbundet.

 

Seriemester 2012 versjon 1

Vålerenga hadde tre matchpucker i helga til å ta sitt femte seriemesterskap i Kvinner Elite i ishockey. Alle tre kampene var borte mot Astor i Dalgård Ishall i Trondheim. Vålerenga trengte to poeng og valgte å avgjøre seriemesterskapet allerede på fredags kveld, til stor jubel og champagnedrikking på Bohemen. Camilla Bakkene ordna 0-1 i første periode, Hege Ask og Ingrid Renli økte ledelsen i midtperioden, før Ramona Wais og Rikke Tautra fastsatte sluttresultatet til 0-5. Dermed var det gjort og Vålerenga har tatt årets første ordentlige tittel. Sotahjørnet gratulerer!

 

Jentene fortsatte på lørdag med ny overhøvling av trønderne. Ask, Mathea Fischer og Trine Martins putta alle to ganger og sørga for at jentene fikk med seg en 2-6 seier; men før de reiste hjem var det kamp igjen på søndags formiddag. Det var, som på fredag, jevnt i én periode. Da hadde Madelen Rognaldsen sørga for 0-1 ledelse. Hvor mye karsk trønderne drakk i den første pausa er uvisst, men noe må det ha vært, for Tautra, Martens, Renli, Fischer og Marlene Günther scora hvert sitt mål, før jentene lot Astor få to trøstemål helt på slutten av perioden. I siste periode scora Renli og Bakkene, dermed endte det med en 3-8 seier.

 

Sånn rett før det skal kjempes om bøtta, så er det jo greit å skremme bønda litt. Vålerenga har nå femten seire og én uavgjort på de siste seksten kampa. De skal ha brukbar hukommelse de som husker at forrige tap kom så langt tilbake som 9. oktober. Dermed har jentene kommi seg igjennom fem av de seks kampa som skal spilles på ni dager uten å feile. Én kamp gjenstår, hjemme i Jordal Amfi på tirsdag mot nettopp Jordal. Kampstart er klokka 19:30 og etter kampen blir gullmedaljene delt ut.

 

Seriemestere 2012 versjon 2

Den andre tittelen i år, var det også jenter som sto for. På lørdag ordna futsaljentene seriemesterskap nummer to til Vålerenga i år, ved å gå igjennom futsalserien med imponerende 14 seiere og bare 2 tap. Dette var det tredje mesterskapet som er arrangert i futsal, og det er, nært sagt selvfølgelig, tredje gang Vålerenga vinner. Dermed så havner det nok en pokal inn på Bohemens snart overfylte premiehylle, men jo flere pokaler det er å drikke champagne av, desto bedre. Sotahjørnet gratulerer!

 

Få pakket ut!

Pakket vi snakker har kontor i galehuset på Ullevaal Stadion og en jobb han aldri i verden er skikka til å ha. De fleste har sikkert allerede gjetta på at det er Mafioso Yngve Hallén i Norges Fotball Forbryterbande vi tenker på. Denne udugelige døgenikten av et maktsykt misfoster forsøker nå å ødelegge de grunnleggende idéene norsk idrett og norsk fotball er bygd opp på. Når Hallén nå forsøker å gi investorer og aksjeselskap økt innflytelse på fotballen uten at han en gang involverer tinget, så håper vi nå fotballtinget reiser seg mot mafiosoen, henger en møllestein rundt halsen hans og sparker han til helvete langt ut i Øyeren. Vi stoler ikke på noen i forbundet og fronter uansett Diker'ns etterlysning.

Engelsk fotball har driti på draget med dette for lengst. Der har griske og smellfeite amerikanere kjøpt opp mange klubber for penger de slettes ikke hadde, og således ført klubbene ut i en bunnløs gjeld. Prisene for å komme seg inn på arenaene er skrudd opp langt over normale arbeidsfolks smertegrense, for å dekke gjeldsnedbetalinga. Hvor på kun rike turister klarer å fylle opp stadionene, med den elendige stemninga det fører med seg. Med de økonomiske problemene norske klubber er ute i nå, så kjører nå Hallén norsk fotball rett ut i et kollektivt selvmord. Men det er jo greit for Hallén, han har en dritfeit lommebok, like feit som det sleske gliset hans, og får jo enda mer gryn stappa ned i lommene sine av rike investorer hver jævla gang han gjør et lignende tiltak som dette. Vi avslutter med en samla uttalelse fra årsmøtet i Norsk Supporter Allianse: Fotballen er vår!

 

 

Ute av opprykkskampen

Håndballherrene benytta ikke helga til å ta seg inn mot opprykksplass fra 1. divisjon. Lørdag tapte de 28-38 for Bodø og søndag blei det 22-27 for Kristiansand. Dermed ser det ut som et direkte opprykk er en saga blott og at gutta må belage seg på minst én sesong til i 1. divisjon. Laget ligger nå på 6. plass.

 

Nederlag på nederlag

Også innebandygutta gikk på en smell. 11-7 tapte de i Rådehallen og dermed smatt Råde forbi St. Hallvards menn i 1. divisjon avdeling øst. Laget ligger nå på en litt uinterressant plass på tabellen to kamper før slutt. De ender et sted mellom sjette plass og tredje plass. Førstnevnte plasseringer er den de innehar nå.

 

Treningskamper

Herrelaget har fått på plass to nye treningskamper før seriestart, mot halveis topp internasjonal motstand. Først reiser de til Madrid 14. mars for å møte Primera Divisiónlaget Rayo Vallecano, før de på vei hjem stikker innom Hamburg den 18. mars for å banke Bundesligalaget Hamburger SV. Det betyr at gutta bør være vant til en smule kvikkere fotball enn vi kan forvente fra Haugesund i serieåpninga, selv om de som starter seriekamper for våre motstandere ikke blir med. Sotahjørnet setter penger på Haugesundkampen allerede nå, før bookmakerne snapper opp treningskampa våre.