Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Å la ‘rem lide!

04.03.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Å la ’rem lide!

Å la ’rem blø!

Å la ’rem dø!

 

Sånn hørtes det ut på gode gamle Bislet. På den lille utstikkeren sto Æljen, eller Tom Helge Bredsdorff som han egentlig het, med sin ekstremt kraftige røst og manet Vålerengaspillerne til dyst. Vi andre stemte i med ”Ey!” etter hver strofé. Æljen var en av de store tribunesliterne på 90-tallet, men på grunn av sykdom blei han sjeldnere og sjeldnere å se på kamper utover i det nye årtusenet. Til slutt bukket han under for sykdommen og døde mandag, 45 år gammel. I dag blei han bisatt i Vestre Aker Kirke. En virkelig hedersmann, en original og en stor, stor Vålerengasupporter er nå gått bort. Du vil bli savna. Takk for alle stundene du har gitt oss og delt med oss i Vålerengamiljøet. Sotahjørnet lyser fred over ditt minne!

 

Å la ’rem lide!

Å la ’rem blø!

Å la ’rem dø!

 

Hører dere, Shampos iskrigere? I kveld skal dere ut på kuguttranchen og krige. La Kenneth Larsen lide! La Knut Henrik Spets blø! La semifinalehåpet til kjøpeskauen dø! Det var kamp, eller nær sagt krig, på Jordal onsdag. Sotahjørnet forventer det samme på ranchen i kveld. Forhåpentligvis reiser det også mange fra byen ut for å kjempe med dere. Vålerenga fortjener det. Æljens minne fortjener det.

 

Å la ’rem lide!

Å la ’rem blø!

Å la ’rem dø!

 

Hører dere, Berg-Hansens valkyrier? I kveld skal pippipene med gule sitronhaler få kjenne den smerten de fortjener å få smake i Vallhall i kveld. La Lene Storløkken lide! la Isabell Herlovsen blø! La Setskog og Høland og Strømmen og hva de nå enn heter dø! Vallhall skal bli skjærsilden for de lysegrønne pikene fra området rundt reaktoren på Kjeller. Forhåpentligvis blir det også mange på tribunen. Vålerenga fortjener det. Æljens minne forttjener det.

 

Å la ’rem lide!

Å la ’rem blø!

Å la ’rem dø!

 

Hører dere, Andresens hærskare? I kveld skal dere bevise én gang for alle hvem som regjerer, det er ikke klubben som snart har Oslo Kristne Senter som hovedsponsor, hvis de i det hele tatt får en hovedsponsor da. Vallhall er en festning, ikke langt fra der Kong Sverre pleide å samle sin hær. Det skal lukte kristenmannsblod i kveld. La Espen Søgård lide! La Arild Sundgot blø! La klubben som ingen vil sponse dø! Krigen er det vi som skal vinne. Og blårøde supportere blir det nok også mange av i kveld. Vålerenga fortjener det. Æljens minne fortjener det.

 

Takk ska’ ru ha!

 

Vålerenga i helga:

fredag 16:45 Vålerenga Fotball Damer – Lillestrøm, treningskamp, Vallhall

fredag 18:08 Quiz, Bohemen

fredag 19:00 Lørenskog – Vålerenga Hockey, NM 2. kvartfinale, Lørenskog Ishall

fredag 19:00 Vålerenga Fotball Herrer – Lillestrøm, treningskamp, Vallhall

lørdag 14:30 Vålerenga Håndball Damer – Lunner, 2. div avd 1, Jordalhallen

lørdag 18:30 Vålerenga Håndball Herrer – ØIF Arendal, postenligaen, Jordalhallen

søndag 17:00 Vålerenga  Hockey – Lørenskog, NM 3. kvartfinale, Jordal Amfi

søndag 19:30 Vålerenga Fotball Damer – Kolbotn, treningskamp, Vallhall