Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

VIF – Kattem 1-1

14.02.2011 av under 2011, Damer, Fotball | Ingen kommentarer

Kampen blei spilt på kunstgress 2 på Valle og kong Fimbulvinter gjorde sitt til at det blei en kald opplevelse. Banen derimot så kjempefin ut. Det er tydelig at Hafslund har skrudd på mer fjernvarme i år enn i fjor og det går nå an å spille fotball ute. Dessverre hjelper det svært lite for publikum og skribenten som var kledd for å se kamp i Vallhall. Ganske få tilskuere trossa været og stilte på kamp, linjedommerne satt derimot hjemme med varmt fotbad, ullpledd og solbærtoddy.

 

Vålerenga starta litt uryddig og Kattem fikk styre det meste av spillet i starten av kampen, uten at de egentlig skapte noen verdens ting. Det gjorde ikke Vålerenga i første omgang heller; men etter de første 15 minuttene fikk midtbanen mer tak og Vålerenga fikk i hvert fall løfta spillet. Det var i denne perioden det hadde vært behov for linjedommer.

 

Med høyt press blir det nødvendigvis mye bakrom; og når Kattems spiss fikk stå fem meter i offside uten at dommeren så mye som tenkte på at det kunne jo kanskje saktens kalles offside, ja da er det ikke rart at det glipper i Vålerengas forsvar. Ballen gikk riktignok ikke inn på første forsøk, men på påfølgende corner klarerte Vålerenga ballen rett i en Kattemspiller og i mål. Dommeren blåste og pekte mot midtbanen, men ettersom linjedommeren satt hjemme i stedet for å følge med på kampen, så ser Sotahjørnet seg nødt til å annulere målet. Det skulle da bare mangle.

 

Noe særlig mer spennende skjedde ikke i første omgang og publikum trakk inn i Vallhall for å få litt varme i kroppen.

 

Andre omgang starta godt for Vålerenga og ganske tidlig i omgangen fikk jentene frispark. Karen Kamsvåg ekspederte ballen lett i mål. 1-0. Kattems utligning kom fem minutter før full tid. Nok en gang var det en ball som ikke blei godt klarert inne vårt felt og ballen havna bak Reidun Jensen. Sotahjørnet ser ingen grunn til å annulere det målet, så dermed endte det 1-1.

 

Laget:

Reidun Jensen

Susanne Johnsen, Hilde Ånneland, Hanne Mellingseter, Silje Kronkvist (75 min: Marit Haslie)

Ida Nordby (75 min: Alise Grande), Sharon Hansen, Bente Velde

Tone Løkås, Kristin Haugstad, Karen Kamsvåg (75 min: Marte Libach)

 

Mål:

38 min: 0-0 Ann-Iren Mørkved (annulert av prinsipielle årsaker)

52 min: 1-0 Karen Kamsvåg

84 min: 1-1 Mathea Hovde

 

Vålerengas mest verdifulle spiller:

Karen Kamsvåg