Vålerenga-TV

10.03.2020 av under Gjetord | Ingen kommentarer

VG har hatt serie fra undulatgarderoben der Frode Kippe blant annet låste seg inn på dass. Nå er de i OBOS-ligaen og VG har retta kameralinsene mot Vålerenga og Dag-Eilev Fagermos indre sjel. Hvis det går som da TV2 lagde Iskrigerne i sin tid, så har vålerengasupporterne mye å glede seg til. Det endte med brakseier 6 ─ 1 hjemme mot det som blei seriesølvmedaljen i siste runde på Jordal Amfi.

Vålerenga blir alltid bra TV. Foto: Hjesus.

 

Nå har ikke Vålerenga hjemmekamp i siste serierunde i år, men Mjøndalen borte. Mjøndalen skal altså kjempe om seriegullet i år, og det kan jo skje etter at de har henta et par vålerenggutter. Lars Olden Larsen fra KFUM og muligens også Markus Nakkim. Vi tror også at det blir en kanonavslutning i siste hjemmekamp der Haugesund får lide.

 

Ut i fra dette og hvor vi synes det er hyggelig å dra på tur, tipper vi følgende tabell:

 

1 Vålerenga
2 Mjøndalen
3 Haugesund
4 Start
5 Sandefjord
6 Aalesund
7 Sarpsborg 08
8 Stabæk
9 Odd
10 Bodø/Glimt
11 Viking
12 Kristiansund
13 Brann
14 Trondheims-Ørn
15 Strømsgodset
16 Molde Voldtektsklubb

 

Opp fra OBOS-ligaen rykker Ullensaker/Kisa og Jerv, mens Grorud senker Trondheims-Ørn i kvalikrunden. Spådommen har vi fått fra en sjaman og bør være bankers.

 

Landslag

Celin Bizet spilte hele kampen da Norges J19-lag tapte 2 ─ 1 for Frankrike i siste kamp på La Manga. I dag møter Norges kvinnelandslag med Synne Jensen New Zealand med Catherine Bott i bronsefinalen i Algarve Cup. Stine Ballisager og Rikke Marie Madsen forventer vi starter for Danmark i kampen om femteplassen i samme turnering. I tillegg spiller Ajara Njoya og Kamerun mot Zambia i returoppgjøret i finalen i OL-kvalifiseringa i Afrika. Kamerun leder 3 ─ 2 etter hjemmekampen. Hvis det blir OL er det stor mulighet for et vålerengainnslag med andre ord.

 

Hockeyavlysninger

U16-turnering i Italia og JU16-turneringa i Ungarn i april er begge avlyst. Vålerenga hadde keeper Edgar Ramirez Talm, backene Gabriel Kock, Thomas Greve Strand og Tobias Bjercke Larsen, samt løperne Oskar Bakkevig og Kasper Walther-Sneve; samt backene Maren Reiermark Jørgensen, Allis Vedal Strømberg og Mina Killingstad og løperne Suphattra Chaiyasan og Fam Pettersen på U16-laga ved forrige uttak; men U21 Elite-kampen i kveld går som planlagt nede i Skien.

 

Historieutstilling avlyst

Vålerenga Historie skulle lørdag og søndag arrangere en utstilling med gamle ærverdige vålerengadrakter og Tippens klenodier. I tillegg til én time show med Brakkebændet. Dette er nå satt i Corona-karantene.

 

Årsmøte i Klanen

I dag har Klanen årsmøtet sitt i møterommet i kjelleren på stadion. Det er som vanlig ikke de helt store sakene som skal opp til behandling, så det bør vel være et møte som går relativt raskt for seg; men det kan jo tenkes at saker som engasjerer tas opp. Blussesakens gang mot forbundet og tribuneoppheng er viktige supportersaker som nok ganske sikkert vil komme på plakaten.

 

Vålerenga idag:

14:00 Fotball: Zambia ─ Kamerun Damer, OL-kvalifisering

16:30 Fotball: Frankrike ─ Nederland Damer, Tournoi de France

17:30 Fotball: New Zealand Damer ─ Norge Damer, Algarve Cup

18:00 Klanen: Årsmøte, Innspurten 16 A

18:30 Fotball: Danmark Damer ─ Belgia, Algarve Cup

20:30 Hockey: Skien ─ Vålerenga U21, U21 Elite, Skien Ishall