Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Sotahjørnet beklager

27.11.2019 av under Uncategorized | 1 kommentar

Under kvinnenes cupfinale kom jeg med en uttalelse på twitter om Åsland som jeg ønsker å beklage. Uttalelsen blei gitt i affekt, men var fortsatt utafor hva som anses som grei oppførsel. Innser også at utrop fra tribuneplass og twitter ikke er helt sammenlignbart.

 

Engasjementet mitt har medført at jeg noen ganger gjør ting som jeg seinere angrer og derfor beklager jeg til spilleren, til Vålerenga og til alle jenter og damer som spiller fotball. Derfor denne bloggposten. Jeg håper med dette at vi kan anse saken som ute av verden.

 1. Daniel sier:

  Mitt navn er Daniel, jeg jobber for Link Juice Club.

  Jeg kom over nettsiden din og lurte på om vi kunne samarbeide og publisere en artikkel på
  siden din?

  For oss er det viktig at denne artikkelen inneholder do-follow lenker og ikke
  inneholder noen sponsede/reklamerende etc. tags.

  Har du forresten noen andre sider i ditt
  nettverk også?

  Ser frem mot å høre fra deg.

  Med vennlig hilsen,

  Daniel