De aanvoerder

04.07.2019 av under Gjetord | Ingen kommentarer

For første gang i verdenshistorien har Vålerengens Idrettsforenin en representant i en finale i et verdensmesterskap. Den bragden er det Sherida Spitse som står for, Vålerengas kaptein, rivjernet på midten. I går reiv hu i stykker Sveriges spill og gjorde sitt til at de oransje løvinnene dominerte banespillet og til slutt tok hjem seieren med en scoring i andre ekstraomgang.

Vålerengas kaptein bærer ikke lenger kapteinsbindet for Nederland, men på banen framstår hu fortsatt som deres aanvoerder. I går spilte hu sin 168. landskamp, VM-finalen på søndag blir den 169. Tredve mål har det blitt så langt – kanskje kan hu også bli matchvinner i finalen. Den spilles søndag klokka 17:00.

 

Av usedvanlig klønete grunner har Norges Fotball Fiender bestemt at Vålerenga 2 skal møte Kringsjå på Bislett når andre omgang av den kampen starter. Vi er ikke helt sikker på om det er smart med tanke på tilskuertall på norske fotballarenaer at det spilles kamper samtidig med VM-finalen.