Opprykkskamp

09.04.2019 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerengas håndballjenter kjemper en kamp om opprykk fra tredjedivisjon til andredivisjon denne sesongen. I forrige uke spilte de to kamper. Kampen mot oslostudinene 2 i Domus Athletica forrige tirsdag endte med en knepen 22 – 23 seier til våre jenter. Vi antar at oslostudinene tok med seg mange førstelagsspillere, for de måtte ha poeng i kampen. Det klarte de ikke og dermed rykker de ned.

Håndballjentene kjemper om opprykk. Foto: Hjesus.

 

Torsdag spilte jentene hjemme mot Aurskog Høland og det blei en betydelig tryggere seier 36 – 23. I dag spiller de årets nest siste kamp i Neshallen mot Raumnes & Årnes. Våre jenter må vinne. De er tre poeng bak Kjelsås som er ferdigspilt, men Kjelsås har Vålerenga på innbyrdes målforskjell. Dermed må jentene ta alle de fire siste poenga for å klare opprykk. Det starter altså i kveld borte i Neshallen mot det desiderte bånnlaget Raumnes & Årnes som kun har én seier så langt i sesongen. Et klassisk bananskall.

 

For vinner jentene den kampen skal de på torsdag spille om opprykk borte i Skedsmohallen mot undulatene. Laget ligger på fjerdeplass i serien skal normalt sett være en betydelig vanskeligere motstander enn Raumnes & Årnes. Vålerenga har alt i sin hule hånd nå, det er bare å lukke hånda hardt rundt håndballen og skvise den siste lufta ut før opprykket kan feires.

 

Vålerenga i dag:

20:45 Håndball: Raumnes & Årnes – Vålerenga Damer, 3. div avd 2, Neshallen