Cupkamp mot Gran

10.03.2019 av under Gjetord | 1 kommentar

Litt bardus kom den på oss, men nå er også gutter 16 i gang med sine NM-kamper og skal spille den første runden i den regionale delen av norgesmesterskapet. Motstander er Gran, laget som tapte 0 – 8 for Vålerengas herrer i slutten av april 2017G. Kan våre unggutter gjøre det bedre? Det er jo det store spørsmålet og vi har et berettiga håp om akkurat det.

Gran kvalifiserte seg gjennom å slå Gjøvik-Lyn 3 – 1 på hjemmebane, men tapte 4 – 2 borte fra Raufoss. Det var allikevel nok til å gå igjennom kvalifiseringa i Indre Østland. Vi kjenner ikke så godt til Gran – ikke i det hele tatt faktisk og de har i hvert fall ingen landslagsspillere, slik Vålerenga har i Miran Kuci, Odin Holm, Christos Zafeiris og Oscar Bobb på 16-årslaget i tillegg til Storm Strand-Kolbjørnsen, Morten Stakkeng Vang, Magnus Bech Riisnæs, Shreeraam Sritharan, Mikkel Nordengen Knudsen og Oliver Johannes Braude på G15. Ti vålerenggutter var altså på Equinors talentleir i overgangen fra januar til februar.

 

Kampen streames av Klanens Webradio og kan sees her.

 

  1. Kåre Thorkildsen sier:

    Odin Thiago Holm er klar for Vålerenga i sommer når han er ferdig med skolen. Tror ikke han kommer til å spille noe særlig for G16 uansett