Keepereskorte

12.02.2019 av under Gjetord | Ingen kommentarer

I dag var det Strømbrudd i Jordal Ungdomshall og gutta måtte over i den midlertidige ishallen for å trene. Noen spillere er mer priviligerte enn andre og fikk æreskortesje den lange veien mellom hallene. OK, det er kanskje ingen kongestol Steffen Søberg sitter på, men det er da i hvert fall en stol på ei tralle. Og sånn går dagene mens man venter på ny ishall. Torsdag er det kamp igjen…

Steffen Søberg fraktes til trening. Foto: Atle Enersen.

 

Rostov

Vålerengas fotballherrer møter i kveld FC Rostov fra Russland på Marbella Stadion. Samtidig er det avtalt en treningskamp mot xxx i morgen. Vi kan dermed forvente en tilnærma førsteellever i dagens kamp og at de som ikke spiller i dag da spiller i morgen. Uansett er jo spørsmålet hva Vålerenga gjør med laget. Johan Lædre Bjørdal får sikkert sin første kamp, men er det Jonatan Tollås Nation eller Ivan Näsberg som må vike? Markus Nakkim kom inn forrige gang, mens Harald Martin Hauso har landslagsoppdrag på La Manga.

 

På midtbanen tipper vi at Herolind Shala skal inn i tieren og fortsatt har heller ikke Deyver Vega fått prøve seg. Samtidig er det to prøvespillere på plass. Sånn sett er kampen spennende nok. Den streames av amedia. Om morgendagens kamp blir streama er mer usikkert.

 

Vålerenga i dag:

18:00 Fotball: Vålerenga Herrer – FC Rostov, Treningskamp, Marbella Stadion

18:00 Fotball: Norge G18 – Portugal, 4-nasjoners, La