​Sesongkort, draktauksjon og landslag

08.11.2018 av under Gjetord | 2 kommentater

Vi tar en liten gjennomgang av sesongkorta for Vålerenga Fotball Elite som nå er lagt ut for salg for de som hadde sesongkort i fjor. Samtidig har damelaget starta draktauksjon for årets kampbrukte hjemmedrakter og så er det flere landslag i aksjon med vålerengaspillere. Tre hockeylandslag – damer, gutter 18 og gutter 16, mens ett fotballandslag er i aksjon – J23.

 

Sesongkort

Vålerenga Fotball Elite har starta sesongkortsalget og prisene er frysi fra denne sesongen. Det er fornuftig, for stadion har tidvis vært ganske tom denne sesongen og tross alt er sesongkortet på en måte litt mindre verdt neste år – ettersom rekruttlaget spiller en divisjon lavere enn i år. Det betyr at prisene blir 2 100 kroner for Klansmedlemmer eller medlemmer av Vålerenga Fotball eller Vålerenga Fotball Elite på supportertribunen og 2 350 for de som ikkeer medlem. For studenter og de under 25 år er prisene henholdsvis 1 600 og 1 850.

 

For de som ikke liker bluss, røyk, flagg, tostangs, tromme og kanskje heller vil sitte eller i det minste se kampen fra langsida – eller kanskje bare er drittlei av å bli klådd på ved inngangspartiet – så koster en ordinær patriotbillett 3 350 kroner for medlemmer og 3 600 kroner for dem som ikke er medlem. Her er prisenfor honnør og student henholdsvis 2 150 for medlemmer og 2 400 for de som ikke er medlem og for barn er det 1 750 for medlemmer og 2 000 for de andre. Prisene er altså jevnt over 250 kroner dyrere hvis du ikke er medlem i enten Klanen, Vålerenga Fotball eller Vålerenga Fotball Elite. Familiefeltet på den tribunen koster 3 000 for voksne, 2 000 for honnør og student og 500 for barn. For Miniklanen er det også 500 kroner.

 

VIP-tribunen med godsetene midt på hovedtribunen og ølsalg i pausa koster 4 950 kroner. For resten av hovedtribunen koster det 3 600 for voksen, 2 400 for honnør og student og 2 000 for barn. Kortene kan kjøpes i Sjappa eller her. Og på generell basis er det femten eliteseriekamper for prisen av ti, pluss tretten rekruttkamper, samt alle treningskamper og eventuelle hjemmekamper i cupen til og med fjerde runde som er inkludert.

 

Draktauksjon

Fotballjentene er i gang med årets draktauksjon og med unntak av Sara Nilssen Kilen, Mia Rostad Huse og Tine Celine England Karstensens drakter – kan du sikre deg en spillerbrukt drakt her. Hvorfor disse tre er utelatt er ikke så godt å svare på; men vi antar at Guro Pettersen har lagt ned veto i redsel for at noen av draktene skal gå for mer enn hennes egen. Og uten disse tre draktene så topper sjølsagt Pettersen også med den dyreste drakta – så langt…

Tap for Slovakia

Norges ishockeyjenter må rett og slett lære seg å skyte bedre. I den første kampen i seksnasjonersturneringa i Budapest presterte de å tape på straffer etter å ha fyrt av hele 42 skudd. Slovakia med sine 30 vant 2 – 1 og det må stilles spørsmålstegn ved hvordan de klarer å fyre av så mange skudd og bare treffe nettmaskene én gang. Mia Isdahl var døråpner, mens Linn Aakre, Therese Strømstad og Tina Scott spilte kampen for Norge. Norge kan dermed best bli nummer tre i gruppa, men da må Frankrike slås i morgen og så må de vinne bronsefinalen.

 

Kamper mot Latvia

Norges U18-landslag møter Latvia til treningskamp i dag i Latvia, mens U16 gjør det samme i Skien. Tobias Breivold, Mats Viker Brekke, Nicolai Eliesen, Sander Frøberg og Calle Spaberg Olsen er med for Norges U18-landslag, mens Magnus Knutsen, Tobias Arntzen, Theodor Fredheim Hamm, Espen Thorsen, Leo Halmrast, Magnus Olavesen, Joakim Opsahl og Kristian Riise er med for U16.

 

Sverige

Norges U23-landslag for damer møter Sverige på Isachsen Stadion i Mjøndalen i dag. Andrine Tomter og Marie Dølvik Markussen er tatt ut for det norske laget. Det er stort sett det som skjer.

 

Vålerenga i dag:

15:30 Hockey: Norge Damer – Slovakia, 6-nasjoners, Budapest

16:00 Hockey: Latvia – Norge G18, Treningskamp, Ozolnieku

18:00 Fotball: Norge J23 – Sverige, Treningskamp, Isachsen Stadion

19:00 Hockey: Norge G16 – Latvia, Treningskamp, Skien Fritidspark

 

  1. Øivind Villø sier:

    Ser at VIP seter på hovedtribunen ( felt 104 + 105 ) prises til ca 7000 kr. Spisses mot bedriftsmarkedet. Vi som hadde seter der kan fortsatt kjøpe der til kr. 7000 eller flytte til felt 106 ( leikegrinda ) ca. Kr. 5000. Her det visstnok allerede fullt, så kanskje man ikke vil selge sesongkort til oss? 

  2. Arnt Pedersen sier:

    "Leikegrinda", som klubben kaller det er jo også temmelig dyrt, ca 5000,- langt ned på langsiden.