Nakent

02.08.2018 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Villiam Strøm og Petter Grpønstad takla ikke presset fra strippestraffene i Jordal Ungdomshall og endte opp nakne foran et stort oppmøte av publikum på Vålerengas første offisielle trening denne sesongen. Det er som regel nykommerne som kjenner mest på presset, ikke har vært med på det før og ender opp nakne til stor glede for et frammøtt publikum.

Villiam Strøm endte opp naken. Foto: Kenneth Myhre.

 

Det er helt glimrende og Vålerenga fikk internasjonalt omdømme allerede i god tid før sesongstart. Og det tok ikke lang tid før sponsorene begynte å skrive under på lengre avtaler med klubben. Med forsterkingene som har kommi inn denne sesongen, så blir Vålerenga en liten outsider til kampen om bøtta i år. Vi regner uansett med at laget er best trent også i år. Ironman-konkurransen vant de med syvmilssteg i fjor og den tar de nok hjem i år også. Det er tross alt Roy Johansen som er trener.

 

Tap i treningskampp

Vålerengas toppserielag spilte tirsdag treningskamp mot Lørenskogs G16-lag og gikk på et knepent 0 – 1 tap. Det er et helt greit resultat i en treningskamp mot et fysisk sterkere kjønn og tyder på at jentene er klare til lørdagens kamp i bunkeren på Kjeller. Vi må dog reagere litt på artikkelen laget sjøl har lagt ut før kampen. Å omtale LSK Kvinner FK som en erkerival er temmelig skivebom.

 

LSK Kvinner Fotballklubb, tidligere Team Strømmen er et kjøpelag med utspring i fra Setskog/Høland Fotballklubb, som igjen er en sammenslåing av Setskog Idrettsforening og Høland Fotballklubb. Dette er en horeklubb som flytter rundt omkring i Norge alt ettersom hvor innbyggerene er blitt lei av at pesten er der de sjøl holder til. De er slettes ingen erkerival. De er en ubetydelighet i supportersammenheng og i fotballhistorisk sammenheng er de i samme klasse som RedBull Salzburg og Milton Keynes Dons.

 

Først blei de avvist av Bjørkelangen, så blei de avvist av Strømmen. Nå har de i åtte og et halvt år hatt tilholdssted i en flyhangar der ingen andre vil bosette seg på grunn av kjernereaktoren som er nærmeste nabo. Vi tror ikke det er noen særlig andre steder i landet der en sånn type klubb er velkommen. Der har tross alt barna lysegrønne og har haler gule som sitron. Ikke en gang Mjøsa er så forurensa at Hamar ville tatt i mot en sånn fotballklubb. Det er jo mest synd på dem og klubbnavnet står i all minnelighet egentlig for spedaLSK.

 

Norway Cup

Onsdag blei den store øksedagen i Norway Cup for Vålerengas del, men G13-laget kom seg igjennom som det eneste sluttspillaget utenom eliteklassene. G13-laget som stiller i Norway Cup i år er Vålerengas rekruttlag, altså de nest beste spillerne klubben har for trettenåringer og de som kjemper om å bli tatt opp på elitelaget. Det er med andre ord et temmelig godt lag.

 

De vant også i morgentimene i dag over et tromsølag som spilte nierfotball med en fullverdig forsvarsfirer og kælka ballen opp på en spiss. Klassisk Tromsø altså. Kælk og mæl, det er deilig å være vålerengasupporter å stå på sidelinja å heie på det laget som faktisk spiller fotball, og klarer det, på tross av at banen er tildels ujevn.

 

Klokka 13:00 spiller de kvartfinale mot Korsvoll og en drøy time seinere, klokka 14:10 spiller J17 semifinale i eliteklassen mot Grand Bodø. De har en eventuell finale mot vinneren av Kolbotn og Valencia klokka 19:10 i kveld.

Norway Cup resultater onsdag.

Norway Cup kampoppsett torsdag.