Stabæk og Røa

09.02.2018 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Det er helg og det betyr at det er treningskamp, NM-kamp og en avlyst treningskamp for damelaget idag. Vålerengas herrer møter eliteserielaget Stabæk i Vallhall fredag klokka 12:45. Vålerenga streamer denne kampen og kjører Enga-Live med Freddy dos Santos fra klokka 12:30. Det er dagens viktige hendelse. Kommentatorer er Freddy dos Santos og en hemmelig gjest. Vålerenga stiller med følgende lag:

 

Røa

Vålerengas J16-lag møter Røa på Røabanen i første kvalifiseringskamp til NM. Det er et forholdsvis nytt J16-lag og kun fire av spillerne fra fjorårets vante startellever som fortsatt holder jentealder. Klanens Webradio streamer kampen og du kan se den her.

 

Vålerenga i dag:

12:45 Fotball: Vålerenga Herrer – Stabæk, Treningskamp, Vallhall

18:14 Pub: Allmennquiz, Bohemen Sportspub

19:00 Fotball: Røa – Vålerenga J16, NM Kvalifisering avdeling 1, Røabanen