Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/4/s/sotahjornet/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 308
 

Stoldugnad og fullpakka engadag

25.08.2011 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Det skal spilles EM-kvalifiseringskamp igjen på Ullevaal Stadion. Veigard Páll Gunnarsson er i den islandske troppen og derfor er det venta et fullspekka Ullevaal Stadion. Som dere da skjønner må felt 228 midlertidig omgjøres fra ståfelt til sittefelt og det betyr dugnadsarbeid på oss. Oppmøte er mandag klokka 16 og desto flere som kommer, desto tidligere kan alle få gå på puben å drikke øl.

 

I dag har vi i hvert fall en drøss landslagsspiller i aksjon. Kristin Haugstad skal starte U19- og kanskje starter også Elisabeth Bakken U16-kampene i fotball mot partysvenskene. Dessverre går begge oppgjøra langt pokker i vold unna Oslo. Enda litt lenger, nærmere bestemt Riga, så spiller Linus Juell, Magnus Hoff, Kjell Martinsen, Kenneth Sørlie Eriksen og Daniel Henriksen U20-kamp i hockey mot hjemmelaget.

 

I går svinebanka hockeynorge selveste bleikrusserne. Sluttstillinga blei 4-3, men ingen Vålerengagutter fikk mål eller assist. Litt skuffende, men de sparer seg sikkert til viktigere ting, det er jo for eksempel snart seriestart her hjemme, og sånn det ser ut nå blir det mye spilletid på Vålerengas unge spillere denne sesongen. Da tar vi sikkert ikke bøtta i år heller, men pass på, om et år eller to kan Vålerenga slå seg stolt på brøstet mens de høster bøttevis av medaljer etter å ha bygd opp et helt nytt lag av stjerner.

 

Så får vi se åssen hockeygutta gjør det i treningskampen mot askerværingene i kveld i selveste Jordal amfiteater. Eller man kan spasere bort til Jordalhallen og få med seg første skritt på veien til damebøtta i håndball. Motstander er Follo.

 

Men hvis du trodde det var alt du måtte ta standpunkt til i dag, så trodde du feil. Det er nemlig interkretskamp for G19 mot Skibladner Crash Test Dummies. Vålerenga ligger for øyeblikket på tredje plass, mens dummiesene ligger på tolvte plass. Det bør med andre ord være duka for en skikkelig målfest på Valle.

 

Vålerenga i dag:

14:00 Fotball: Norge J16 – Sverige, treningskamp, Øverlands Minde

16:10 Hockey: Norge G20 – Latvia, cup, Volvo sporta centra ledus halle

18:00 Fotball: Norge J19 – Sverige, treningskamp, Øverlands Minde

18:30 Hockey: Vålerenga – Frisk Asker, treningskamp, Jordal Amfi

18:45 Fotball: Vålerenga G19 – Hamarkameratene, Interkrets, Valle Kunstgress 2

19:30 Håndball: Vålerenga Damer – Follo, NM runde 1, Jordalhallen