Johnson debuterer

06.02.2018 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Vålerengas fotballgutter møter xxx i Vallhall klokka 12:45. OBOS-ligaklubben som aldri burde fått lov til å eksistere blir et gjensyn med et par gamle kjenninger. Niklas Castro som vant NM G16 med Vålerenga sammen med Ivan Näsberg og Markus Nakkim i 2012 er kveldens motstanders spiss. Det blir vel et tøft møte med hans gamle lagkompiser skulle vi tru for de to knallharde midtstopperne danner Vålerengas stopperpar i første omgang.

På trenerbenken befinner det seg også en gammel kjenning. Kaz Sokolowski var spillerutvikler i Vålerenga under Martin Andresen. Nå er han assistenttrener i klubben som kommer fra der hvor Glomma svinger.

 

Dette blir debuten til Sam Johnson. Spissen har sett bra ut på treninger og var med for fullt på gårsdagens økt og skal spille første omgang. Så for de som er nervøse for at han måtte stå over forrige kamp på grunn av ukjent kunstgress – det var kun belastningsstyring. Nå er han klar. Kampen produseres av NEP og streames av Vålerenga i videovinduet under.

 

Vi har fått lagoppstillingene til Vålerenga og de stiller to forskjellige lag i omgangene:

 

 

Åj Lars

Kampen om femteplassen er i gang og Stefan Espeland er tilbake i Vålerenga og klar for kveldens kamp i DNB Arena. Med seier går Vålerenga forbi kjøpelaget fra Stavanger og inntar femteplassen i årets getliga. Det er en plassering som i så tilfelle gjør at laget både unngår Storhamar og sannsynligvis Sparta i kvartfinalene. Kampen vises på TV2 Sportskanalen fra klokka 18:50.

 

Vålerenga i dag:

12:30 Fotball: Enga Live med Tina Wulf og Freddy dos Santos, Vallhall

12:45 Fotball: Vålerenga Herrer – xxx, Treningskamp, Vallhall

19:00 Hockey: Stavanger Oilers – Vålerenga Herrer, Getligaen, DNB Arena