Romjulshockey

28.12.2017 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Endelig! Ventetida er over. Nå er det klart for romjulshockey i Furuset Forum. Etter at juleribba er trent bort er det kommi enda flere spillere tilbake for Vålerenga, som nå nærmer seg fullt lag – det er nå kun Andreas Stene og Jørgen Moflag som er på skadelista. Det skal Frisk Asker få smake på i kveld, som sjøl har Vinny Saponari tilbake igjen etter en halv sesong i tsjekkisk hockeyliga. Vi lar oss ikke skremme av han.

Rasmus Ahlholm gjør poeng hver kamp. Fortsetter det i kveld? Foto: Kenneth Myhre.

 

I stedet jubler vi over at også Tallak Lyngset er tilbake, hvilket betyr at Vålerenga har syv backer på plass og det uten å bruke junior Emil Hybertsen som scora i U20-kampen mot Manglerud Star i går. En kamp Vålerenga leda 2 – 0, men til slutt blei avgjort til Vålerengas fordel på straffer og der Marcus Ekberg var tilbake igjen i kamp.

 

Roy Johansen har tatt med fire fulle løperrekker og det betyr ei førsterekke med Filip Gunnarsson, Martin Laumann Ylven og Jonas Oppøyen. Poengrekka Tobias Lindström, Rasmus Ahlholm og Thomas Olsen er som vanlig andrerekke og med det har muligens Vålerenga to rekker som kan gjøre greit med poeng.

 

I tredjerekka forventer vi at det blir lite spilletid på Rolf Thomas Aastad og at i stedet Filip Gunnarsson går inn og spiller senter med Vegard Aspehaug og Colin Spaberg Olsen, mens fjerderekka med Magnus Fischer, Rasmus Juell og Fabian Gunnarsson blir den defensivt viktige kjemperekka.

 

Vi ønsker alle en god kamp.

 

Vålerenga i dag:

18:30 Hockey: Vålerenga Herrer – Frisk Asker, Getligaen, Furuset Forum