Ingen Espeland

25.12.2017 av under Gjetord | Ingen kommentarer

Noen pakker blir man veldig glad for og noen furter man over. Sånn er jula og sånn er ishockeyen i jula også. I dag blei det klart at Vålerenga ikke får noen julepresang i form av landslagsback Stefan Espeland, som har trent med laget i det siste. I stedet har han skrivi under for Klagenfurt eller EC-KAC som er et lag i Erste Bank Eishockey Liga. EBEL er egentlig en østerriksk liga, men inneholder – i tillegg til åtte østerrikske lag – ett lag fra Kroatia (Medvescak Zagreb – der tidligere vålerengaløper Sondre Olden spiller), ett lag fra Italia (HC Bozen-Bolzano), ett lag fra Tsjekkia (Orli Znojmo) og ett lag fra Ungarn (Alba Volán Székesfehérvár).

Landslagshockey

Keeper Mia Isdahl er tatt ut på det norske U18-landslaget som spiller VM i Asiago i Italia 8. til 14. januar. Norge møter Østerrike, Italia, Slovakia, Japan og Ungarn i kampen om å rykke opp til det beste selskap. Asiago ligger på 1 000 meter over havet så det blir jo et slags høydeopphold.

 

Landslagsfotball

Keeper Magnus Sjøeng og midtbanespillerne Trygve Solberg Aarstad og Fredrik Oppegård er tatt ut på landsdelssamling for G16; mens midtbanespiller Emilie Libakken Østerås er tatt ut for J16. For J17-landslaget som skal spille to treningskamper mot Italia i Florence er keeper Sara Nilssen Kilen og spiss Celin Bizet Ildhusøy tatt ut; mens på a-landslaget for kvinner som skal på treningssamling på La Manga, så er Stine Pettersen Reinås, Ingvild Landvik Isaksen og Isabell Lehn Herlovsen tatt ut. Alt skjer i januar. Den førstkommende landskampen er det dog J19-landslaget som spiller; men vi har ikke finni noe uttak til den enda.

 

Samarbeidsklubber

Vålerenga Fotball fortsetter å skrive kontrakt med samarbeidsklubber. Etter at Grorud blei den første samarbeidsklubben, har nå både Bøler og Heming kommi til.